SYDÄN EDELLÄ

Asuntorakentamisessa panostamme kestävään laatuun, asumisviihtyvyyteen sekä yhteisölliseen ja alueelliseen kehitykseen. Emme rakenna asuntoja, vaan koteja. Jokaisen niistä teemme juuri sinun tarpeeseen, sydän edellä.

Kehitämme kohteitamme myös asiakasnäkökulmiin perustuen. Suunnittelussa ja rakentamisessa käytämme ammattitaitoisia alan tekijöitä. Asuntotuotantomme käsittää sekä uudisrakentamisen että korjausrakentamisen, jonka saralla useat kiinteistöt ovat saaneet uuden, paremman elämän ja käyttötarkoituksen.

Tutustu myynnissä oleviin asuntoihimme ja löydä uusi unelmien koti. Meiltä saat asiantuntevaa palvelua – tervetuloa asiakkaaksemme.

MYYTÄVÄT ASUNNOT

Asuntomme ovat hyvän elämän tarpeet täyttäviä viihtyisiä koteja. Asuinpaikat pyrimme valitsemaan siten, että niistä kohtaa hyvä sijainti, lähipalveluiden tarjonta sekä tilanteen mukaan pyrimme edesauttamaan yhteisöllisyyttä. Kohteet rakennamme laadukkaiksi, turvallisiksi ja kestäviksi ympäristöä kunnioittaen.

Asiakkaitamme palvelee oma asuntomyyjämme, joka tuntee kohteemme jo suunnittelupöydältä alkaen ja voi sitä kautta vaikuttaa asiakasnäkökulmiin.

Kotimme ovat tulleet jo tutuiksi useille kuluttajille ensiasunnon ostajista isompiin perheisiin. Haluamme rakentaa jokaiselle asiakkaallemme unelmien kodin, missä viihdytään pitkään. Sijoittaja-asiakkaidenkin kannattaa pitää kohteemme mielessä, sillä kodeissamme myös vuokralaiset viihtyvät.

 

Myynnissä

RÖNÖN SAARIKANNEL

KUOPIO / RÖNÖ

Asunto Oy Kuopion Rönön Saarikannel
Tiilisaarentie 2, 70100 Kuopio

Oma tontti idyllisellä Rönön saarella.
Yhdeksän kodin rivitaloyhtiö autokatospaikkoineen
on muuttovalmis.

Tutustu kohteeseen
Myynnissä

VAHTIVUORI

Kuopio / KESKUSTA

Asunto Oy Kuopion Vahtivuori

Minna Canthin katu 11 C, 70100 Kuopio

Yhtiö omalla tontilla.
Vapaana kaksi autohallipaikkaa – kysy lisää.

 

Tutustu kohteeseen

ENNAKKOMARKKINOINNISSA

Tällä hetkellä meillä ei ole kohteita ennakkomarkkinoinnissa.

Etsitkö juuri nyt laadukasta muuttovalmista kotia? Helmi Kuopion sydämessä on rivitaloyhtiö Rönön Saarikannel, missä on viihtyisiä perhekoteja sekä pariskunnille sopivia kolmioita ja kaksio. Kodit näyttävät parhaat puolet paikan päällä – kannattaa sopia oma esittelyaika, puh. 040 825 1792 / Eija.

Saarikanteleen tarkemmat tiedot löydät kotisivuiltamme, Etuovelta ja Oikotieltä.

Kiinnostuitko? Jätäthän yhteystietosi eija.tuppurainen@rakennustyo.net niin otan yhteyttä mahdollisimman pian.

Asuntoasiakkaitamme palvellaan Asunnot Salmisen Showroomissa osoitteessa Piispankatu 12 A, Kuopio.
Tervetuloa aikavarauksella joustavasti sopien – yhteydenotot Eija Tuppurainen, puh. 040 825 1792.

Ota yhteyttä

SUUNNITTEILLA

Meillä on halu kehittyä asiakasnäkökulma edellä ja haluamme luoda koteja, joissa vietetään hyvää elämää pitkälle tulevaisuuteen. Asuntokohteen suunnittelun käynnistyessä kuulemme mielellämme asiakkaidemme toiveita, joten kerrothan meille, millaisesta kodista sinä unelmoit.

Etsimme uusia tontteja rivi- tai kerrostalorakentamiselle. Ota yhteyttä ja tarjoa meille hyvällä sijainnilla olevia tontteja, jolloin mahdollistamme uusien kotien rakentamisen. Vanhakin kiinteistö voi saada uuden elämän vaikka kaavamuutoksen kautta.

Ota yhteyttä

SEURAA ASUNTOKOHTEIDEN VALMISTUMISTA

Tällä sivustolla esittelemme rakenteilla olevan asuntokohteemme etenemistä työmaalla. Näin ostajat ja kohteesta kiinnostuneet asiakkaat voivat seurata uusien kotien rakentumista.

Uusimman asuntokohteemme Asunto Oy Kuopion Rönön Saarikanteleen rakentaminen alkoi 20.4.2023 ja kohde valmistui 28.3.2024 kotien osalta, loppukatselmus on hyväksytty 29.5.2024 ulkopuolisten töiden osalta.

Seuraa Saarikanteleen valmistumista

 

Valmistunut kohteemme:

Asunto Oy Kuopion Kapteenin rakentaminen alkoi 17.5.2021 ja kohde valmistui 28.10.2022.

Seuraa Kapteenin valmistumista

KOKEMUKSIA SALMISEN KODEISTA

Uuden kodin ostaneet asiakkaamme saavat asiakaspalautekyselyn noin puolen vuoden kuluttua kohteen valmistumisesta. Näin uuden kodin omistajat pystyvät arvioimaan toimintaamme ja kotiaan parhaiten, kun uudessa kodissa on jo asuttu.

Asiakkaiden palautteita ja kokemuksia on kiinnostavaa lukea. Pyydämme myös avointa palautetta, joista saamme arvokasta tietoa. Valmistuneissa kohteissamme Kuopion Kapteenissa, Kuopion Vahtivuoressa ja Kuopion Arialaaksossa sekä Siilinjärven Asemavahdissa asiakaspalautteet ovat olleet todella hyviä. Annamme arvoa kaikelle saamallemme palautteelle ja huomioimme ideoita ja ehdotuksia seuraavissa asuntokohteissamme mahdollisuuksien mukaan.

Lue kokemuksia kodeista

ASUNTOKAUPOILLA KÄYTETTÄVÄÄ SANASTOA

Asunnon etsimisessä tulee vastaan useita käsitteitä, joiden ymmärtäminen auttaa ostajaa sopivan kodin löytämisessä sekä asuntokohteiden vertailemisessa toisiinsa. Kokosimme yleisimmät asuntokauppaan liittyvät termit yhteen helpottamaan sinun päätöksentekoasi. Jos jokin asia vielä mietityttää, käänny asuntomyyntimme puoleen.

Opi yleisimmät termit

PALVELEN ASUNTOASIOISSA

Eija Tuppurainen, RKM, LKV
puh. 040 825 1792
Email: eija.tuppurainen[at]rakennustyo.net

Asiakkaat ovat aina olleet lähellä sydäntäni.
Teen työtäni rehellisyyteen ja luottamukseen perustuen. Palvelen asiakkaitamme kaikissa vaiheissa asuntokaupasta materiaalivalintojen kautta aina kodin luovutukseen asti. Valmistuessani rakennusmestariksi, työurani ohjautui luonnostaan asuntokohteiden pariin ja asiakaspalvelutehtäviin rakennusliikkeissä. Työn ohessa suoritin LKV-tutkinnon. Asiakkaiden kiitokset ja positiiviset asiakaspalautteet ovat hienointa työssäni. Kaikki asiakkaamme ovat yhtä tärkeitä ja perustan työni henkilökohtaiseen palveluun. Tervetuloa asiakkaaksemme.

 

JÄTÄ MEILLE YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Asuntomyynnistämme otetaan yhteyttä mahdollisimman pian.
Säilytämme viestiäsi, kunnes asia on hoidettu.

Voit myös laittaa sähköpostia Eijalle osoitteeseen:
eija.tuppurainen[at]rakennustyo.net