Vahvista vaikuttavaa osaajiemme joukkoa

Jos sinua innostavat nuorekas työilmapiiri ja positiivinen tekemisen meininki, olemme työnantaja sinua varten. Etsimme koulutuksessaan rakennusalalle suuntautuneita, tiimityöskentelytaitoisia hyviä tyyppejä, jotka arvostavat omaa sekä työkavereidensa ammattitaitoa, yhteistyökykyä sekä monipuolista osaamista.

Työnantajana vahvuuksiamme ovat luotettavuus sekä suoraviivaisuus. Arvostamme monitaitoisuutta, aloitteellisuutta ja palveluasennetta. Tekijöillemme tarjoamme vahvan taustatuen ja edellytykset keskittyä työhön omaa ammattitaitoaan ja vahvuuksiaan hyödyntäen. Järjestämme tekijöillemme myös mahdollisuuden koulutukseen henkilökohtaisen osaamisen kehittämiseksi.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja hae meille töihin!

Työnhakusi käynnistyy täyttämällä tämän sivun lopusta löytyvä lomake tai lähettämällä hakemuksesi haettavaan tehtävään liittyvään sähköpostiosoitteeseen. Säilytämme hakemustasi kolmen (3) kuukauden ajan. Hakemuksesi tiedot käsitellään luottamuksellisesti vain hakupäätöksiin liittyvien henkilöiden kanssa.

Vapaa haku -toiminnon valitsemalla voit lähettää hakemuksesi toivomaasi työtehtävään, mikä koskee rakennusalaa. Täsmennä lomakkeelle haettava työtehtävä.

 

HAEMME KASVUYRITYKSEEMME TIIMIPELAAJIA HELSINKIIN

Rakennustyö Salminen Oy:n kotipaikka on Kuopio. Palveluitamme ovat urakointi ja korjausrakentaminen, kunnossapito ja palvelurakentaminen sekä asuntorakentaminen ja kiinteistökehitys.

Toimipisteemme ovat Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella ja Varkaudessa. Toiminta-alueemme kattaa koko Suomen. Työllistämme yli 160 rakennusalan ammattilaista ja koko maan liikevaihtomme on yli 65 milj. euroa. Arvojamme ovat arvostava työilmapiiri, luotettavuus, rehellisyys, kannattavuus ja asiakkaan odotusten ylittäminen. Lue meistä lisää: www.rakennustyo.net 

VASTAAVA TYÖNJOHTAJA, helsinki / etelä-suomi

Haemme alkaviin kohteisiimme vastaavaa työnjohtajaa.

Tehtävä edellyttää rakennusalan koulutusta (esim. RKM, RI) ja työkokemusta vastaavana työnjohtajana. Kohteet voivat vaihdella peruskorjauskohteista uudisrakentamiseen, jolloin pääset toteuttamaan itseäsi erilaisissa kohteissa ja organisaatioissa. Vastaat työkohteen onnistuneesta toteutuksesta huomioiden aikataulu-, laatu- ja kustannustavoitteet. Vastaat työturvallisuuden ja siisteyden toteutumisesta. Hyvät vuorovaikutustaidot, yhteistyökyky ja positiivinen palveluasenne tekevät sinusta tiimipelaajamme. Olethan valmis liikkumaan Etelä-Suomen alueella. Työsuhde on vakituinen. Työt alkavat kesällä 2022.

Lisätietoja tehtävistä antaa:
Harri Romppanen, puh. 0500 703 954 / harri.romppanen@rakennustyo.net

Kerro meille itsestäsi ja jätä vapaamuotoinen hakemus CV:n ja palkkatoiveen kanssa harri.romppanen@rakennustyo.net 

Tarjoamme sinulle:
Nuorekkaan työilmapiirin, jossa on kova tekemisen meininki. Reilun työnantajan, jolta saat vahvan taustatuen työllesi sekä voit hyödyntää ammattitaitoasi ja vahvuuksiasi. Tuemme myös työntekijöidemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia verovapaalla työsuhde-edulla. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden koulutukseen ammattitaitosi kehittämiseksi. Arvostamme työkavereitamme ja heidän ammattitaitoaan, yhteistyökykyään ja monipuolista osaamistaan. Tervetuloa tiimiimme!LASKENTAPÄÄLLIKKÖ / LASKENTAINSINÖÖRI HELSINKIIN

Vastaat Helsingin yksikön laskentakohteiden määrälaskennasta, hinnoittelusta sekä ennakkotarjousten pyytämisestä ja vertailusta. Edellytämme rakennusalan koulutusta ja aiempaa työkokemusta tarjouslaskennan tehtävästä. Tehtävä vaatii terävää ja idearikasta ajattelua, motivoitunutta ja vastuullista asennetta sekä järjestelmällisyyttä. Ymmärrät palveluasenteen tärkeyden ja olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja. Laadimme tarjouksia uudis- ja korjausrakentamisen kohteisiin. Tehtävä on uusi ja toimipaikkana on Helsinki. Olethan valmis liikkumaan laskentakohteissa Etelä-Suomen talousalueella. Tarkempi tehtävänimike muodostetaan osaamisesi ja työkokemuksesi kautta. Työsuhde on vakituinen.

Lisätietoja Helsingin tehtävistä antaa:
Nina Miettinen, puh. 050 375 3888 / nina.miettinen@rakennustyo.net

Kerro meille itsestäsi ja jätä vapaamuotoinen hakemus CV:n ja palkkatoiveen kanssa nina.miettinen@rakennustyo.net 

Tarjoamme sinulle:
Nuorekkaan työilmapiirin, jossa on kova tekemisen meininki. Reilun työnantajan, jolta saat vahvan taustatuen työllesi sekä voit hyödyntää ammattitaitoasi ja vahvuuksiasi. Tuemme myös työntekijöidemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia verovapaalla työsuhde-edulla. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden koulutukseen ammattitaitosi kehittämiseksi. Arvostamme työkavereitamme ja heidän ammattitaitoaan, yhteistyökykyään ja monipuolista osaamistaan. Tervetuloa tiimiimme!

  Lomake työnhakijalle

  Täydennä lomake ja lähetä se meille työnhakuasi varten. Säilytämme hakemustasi kolmen (3) kuukauden ajan ja käsittelemme tietoja luottamuksellisesti.

  rekry[at]rakennustyo.net

  Ajokortti
  Oma auto

  Työnkuva

  Koulutustiedot

  Suoritetut kurssit / Erityispätevyydet

  Työkokemus

  Omin sanoin

  Liitetiedosto