Vahvista vaikuttavaa osaajiemme joukkoa

Jos sinua innostavat nuorekas työilmapiiri ja positiivinen tekemisen meininki, olemme työnantaja sinua varten. Etsimme koulutuksessaan rakennusalalle suuntautuneita, tiimityöskentelytaitoisia hyviä tyyppejä, jotka arvostavat omaa sekä työkavereidensa ammattitaitoa, yhteistyökykyä sekä monipuolista osaamista.

Työnantajana vahvuuksiamme ovat luotettavuus sekä suoraviivaisuus. Arvostamme monitaitoisuutta, aloitteellisuutta ja palveluasennetta. Tekijöillemme tarjoamme vahvan taustatuen ja edellytykset keskittyä työhön omaa ammattitaitoaan ja vahvuuksiaan hyödyntäen. Järjestämme tekijöillemme myös mahdollisuuden koulutukseen henkilökohtaisen osaamisen kehittämiseksi.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja hae meille töihin!

Työnhakusi käynnistyy täyttämällä tämän sivun lopusta löytyvä lomake tai lähettämällä hakemuksesi haettavaan tehtävään liittyvään sähköpostiosoitteeseen. Säilytämme hakemustasi kolmen (3) kuukauden ajan. Hakemuksesi tiedot käsitellään luottamuksellisesti vain hakupäätöksiin liittyvien henkilöiden kanssa.

Vapaa haku -toiminnon valitsemalla voit lähettää hakemuksesi toivomaasi työtehtävään, mikä koskee rakennusalaa. Täsmennä lomakkeelle haettava työtehtävä.

 


HAEMME KASVUYRITYKSEEMME TIIMIPELAAJIA TAMPEREELLE

Rakennustyö Salminen Oy:n kotipaikka on Kuopio. Palveluitamme ovat urakointi ja korjausrakentaminen, kunnossapito ja palvelurakentaminen sekä asuntorakentaminen ja kiinteistökehitys.

Toimipisteemme ovat Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella ja Varkaudessa. Toiminta-alueemme kattaa koko Suomen. Työllistämme lähes 170 rakennusalan ammattilaista ja koko maan liikevaihtomme oli yli 90 milj. euroa vuonna 2022. Arvojamme ovat arvostava työilmapiiri, luotettavuus, rehellisyys, kannattavuus ja asiakkaan odotusten ylittäminen. Lue meistä lisää: www.rakennustyo.net 

TARJOUSLASKIJA

Vastaat Rakennustyö Salmisen eri laskentakohteiden määrälaskennasta, hinnoittelusta sekä ennakkotarjousten pyytämisestä ja vertailusta pääasiassa Pirkanmaan alueelle Tampereen toimistostamme. Edellytämme rakennusalan koulutusta ja aiempaa työkokemusta tarjouslaskennan tehtävästä. Tehtävä vaatii terävää ja idearikasta ajattelua, motivoitunutta ja vastuullista asennetta sekä järjestelmällisyyttä.

Ymmärrät palveluasenteen tärkeyden ja olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja. Laadimme tarjouksia uudis- ja korjausrakentamisen kohteisiin. Tehtävä on uusi ja toimipaikkana on Tampere, mutta laskentakohteita voi olla myös Oulun, Kuopion tai Helsingin toimipisteiden alueilla. Tarkempi tehtävänimike muodostetaan osaamisesi ja työkokemuksesi kautta. Työsuhde on vakituinen ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

VASTAAVIA TYÖNJOHTAJIA, TAMPERE

Haemme alkaviin kohteisiimme vastaavia työnjohtajia.

Tehtävä edellyttää rakennusalan koulutusta (esim. RKM, RI) ja työkokemusta vastaavana työnjohtajana. Kohteet voivat vaihdella peruskorjauskohteista uudisrakentamiseen, jolloin pääset toteuttamaan itseäsi erilaisissa kohteissa ja organisaatioissa. Vastaat työkohteen onnistuneesta toteutuksesta huomioiden aikataulu-, laatu- ja kustannustavoitteet. Vastaat työturvallisuuden ja siisteyden toteutumisesta. Hyvät vuorovaikutustaidot, yhteistyökyky ja positiivinen palveluasenne tekevät sinusta tiimipelaajamme. Olethan valmis liikkumaan Pirkanmaan alueella. Työsuhde on vakituinen. Työt alkavat keväällä 2024.

TYÖMAAINSINÖÖRI, TAMPERE

Haemme alkavaan kohteeseemme projekti-insinööriä ja pääset heti ensimmäiseen isompaan hankkeeseen töihin. Odotamme sinulta rakennusmestarin tai -insinöörin tutkintoa ja työkokemusta rakennusalalta, varsinkin saneeraus-/korjauskohteet ovat tuttuja. Tehtäviisi kuuluvat uudis- ja korjausrakentamisen monipuoliset tehtävät. Toimit ensisijaisesti yhteistyössä vastaavan työnjohtajan kanssa erilaisissa hankkeissa. Tehtävä vaatii vastuullisuutta, organisointikykyä, huolellisuutta, kykyä työskennellä ihmislähtöisesti ja hyvää palveluasennetta. Ymmärrät taloudellisen, laadullisen ja aikataulullisen vastuun työssäsi. Työkohteesi sijaitsevat Pirkanmaan alueella. Työt alkavat sopimuksen mukaan kevään 2024 aikana

TYÖNJOHTAJIA, TAMPERE

Haemme alkaviin kohteisiin työnjohtajia. Odotamme sinulta rakennusmestarin tai -insinöörin tutkintoa ja työkokemusta rakennusalalta tai vastaavasta tehtävästä. Tehtäviisi kuuluvat uudis- ja korjausrakentamisen monipuoliset tehtävät. Toimit ensisijaisesti yhteistyössä vastaavan työnjohtajan kanssa erilaisissa hankkeissa. Tehtävä vaatii vastuullisuutta, organisointikykyä, huolellisuutta, kykyä työskennellä ihmislähtöisesti ja hyvää palveluasennetta. Ymmärrät taloudellisen, laadullisen ja aikataulullisen vastuun työssäsi. Työkohteesi sijaitsevat Pirkanmaan alueella. Työt alkavat sopimuksen mukaan kevään 2024 aikana

Lisätietoja tehtävistä antaa:
Jarkko Valoma, puh. 040 1688 525 / jarkko.valoma@rakennustyo.net

Kerro meille itsestäsi ja jätä vapaamuotoinen hakemus CV:n ja palkkatoiveen kanssa jarkko.valoma@rakennustyo.net 

Tarjoamme sinulle:
Nuorekkaan työilmapiirin, jossa on kova tekemisen meininki. Reilun työnantajan, jolta saat vahvan taustatuen työllesi sekä voit hyödyntää ammattitaitoasi ja vahvuuksiasi. Tuemme myös työntekijöidemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia verovapaalla työsuhde-edulla. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden koulutukseen ammattitaitosi kehittämiseksi. Arvostamme työkavereitamme ja heidän ammattitaitoaan, yhteistyökykyään ja monipuolista osaamistaan. Tervetuloa tiimiimme!

KESÄTYÖNTEKIJÄT, HELSINKI / TAMPERE / OULU/ KUOPIO

Tulevan kesän kesätyöpaikat ovat avoinna nyt.
Rakennustyö Salminen tarjoaa joka kesä usealle nuorelle ensimmäisen kokemuksen työelämästä rakennusalalla. Annamme vuosittain mahdollisimman monelle nuorelle opiskelijalle ja koululaiselle mahdollisuuden näyttää asenteensa ja osaamisensa rakennusalalla. Haemmekin nyt (tammi-maaliskuussa) kesätyöntekijöitä työmaillemme ympäri Suomen.

Kesätyötehtävät pääsääntöisesti edellyttävät opiskelua rakennusalalla (esim. Talonrakennusala, RKM, RI). Työkohteemme voivat vaihdella rakennusten kunnossapidosta, peruskorjauskohteista aina uudisrakentamiseen, jolloin pääset toteuttamaan itseäsi erilaisissa kohteissa ja organisaatioissa.
Työssäsi tärkeintä on asenne ja reipas ote työntekoa kohtaan!

Lähetä työhakemuksesi osoitteeseen: rekry@rakennustyo.net

Lisätietoja tehtävistä antaa:
Etelä-Suomi: Esa Nyrhinen 050 5311 239 / esa.nyrhinen@rakennustyo.net
Tampere: Jarkko Valoma 040 168 8525 / jarkko.valoma@rakennustyo.net
Oulu ja Kuopio: Ilari Tiainen 050 501 7787 / ilari.tiainen@rakennustyo.net

Tarjoamme sinulle:
Nuorekkaan työilmapiirin, jossa on kova tekemisen meininki, sekä siistin ja turvallisen työympäristön. Arvostamme työkavereitamme ja heidän positiivista asennetta työntekoa kohtaan. Tervetuloa tiimiimme!

HAEMME KASVUYRITYKSEEMME TIIMIPELAAJAA HELSINKIIN

Rakennustyö Salminen Oy:n kotipaikka on Kuopio. Palveluitamme ovat urakointi ja korjausrakentaminen, kunnossapito ja palvelurakentaminen sekä asuntorakentaminen ja kiinteistökehitys.

Toimipisteemme ovat Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa ja Tampereella. Toiminta-alueemme kattaa koko Suomen. Työllistämme lähes 170 rakennusalan ammattilaista ja koko maan liikevaihtomme oli yli 90 milj. euroa vuonna 2022. Arvojamme ovat arvostava työilmapiiri, luotettavuus, rehellisyys, kannattavuus ja asiakkaan odotusten ylittäminen. Lue meistä lisää: www.rakennustyo.net 

VASTAAVA TYÖNJOHTAJA, helsinki / etelä-suomi

Haemme alkaviin kohteisiimme vastaavaa työnjohtajaa.

Tehtävä edellyttää rakennusalan koulutusta (esim. RKM, RI) ja työkokemusta vastaavana työnjohtajana. Kohteet voivat vaihdella peruskorjauskohteista uudisrakentamiseen, jolloin pääset toteuttamaan itseäsi erilaisissa kohteissa ja organisaatioissa. Vastaat työkohteen onnistuneesta toteutuksesta huomioiden aikataulu-, laatu- ja kustannustavoitteet. Vastaat työturvallisuuden ja siisteyden toteutumisesta. Hyvät vuorovaikutustaidot, yhteistyökyky ja positiivinen palveluasenne tekevät sinusta tiimipelaajamme. Olethan valmis liikkumaan Etelä-Suomen alueella. Työsuhde on vakituinen. Työt alkavat sopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja tehtävistä antaa:
Esa Nyrhinen, puh. 050 531 1239 / esa.nyrhinen@rakennustyo.net

Kerro meille itsestäsi ja jätä vapaamuotoinen hakemus CV:n ja palkkatoiveen kanssa esa.nyrhinen@rakennustyo.net 

Tarjoamme sinulle:
Nuorekkaan työilmapiirin, jossa on kova tekemisen meininki. Reilun työnantajan, jolta saat vahvan taustatuen työllesi sekä voit hyödyntää ammattitaitoasi ja vahvuuksiasi. Tuemme myös työntekijöidemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia verovapaalla työsuhde-edulla. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden koulutukseen ammattitaitosi kehittämiseksi. Arvostamme työkavereitamme ja heidän ammattitaitoaan, yhteistyökykyään ja monipuolista osaamistaan. Tervetuloa tiimiimme!


  Lomake työnhakijalle

  Täydennä lomake ja lähetä se meille työnhakuasi varten. Säilytämme hakemustasi kolmen (3) kuukauden ajan ja käsittelemme tietoja luottamuksellisesti.

  rekry[at]rakennustyo.net

  Ajokortti
  Oma auto

  Työnkuva

  Koulutustiedot

  Suoritetut kurssit / Erityispätevyydet

  Työkokemus

  Omin sanoin

  Liitetiedosto