Vahvista vaikuttavaa osaajiemme joukkoa

Jos sinua innostavat nuorekas työilmapiiri ja positiivinen tekemisen meininki, olemme työnantaja sinua varten. Etsimme koulutuksessaan rakennusalalle suuntautuneita, tiimityöskentelytaitoisia hyviä tyyppejä, jotka arvostavat omaa sekä työkavereidensa ammattitaitoa, yhteistyökykyä sekä monipuolista osaamista.

Työnantajana vahvuuksiamme ovat luotettavuus sekä suoraviivaisuus. Arvostamme monitaitoisuutta, aloitteellisuutta ja palveluasennetta. Tekijöillemme tarjoamme vahvan taustatuen ja edellytykset keskittyä työhön omaa ammattitaitoaan ja vahvuuksiaan hyödyntäen. Järjestämme tekijöillemme myös mahdollisuuden koulutukseen henkilökohtaisen osaamisen kehittämiseksi.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja hae meille töihin!

Työnhakusi käynnistyy täyttämällä tämän sivun lopusta löytyvä lomake tai lähettämällä hakemuksesi haettavaan tehtävään liittyvään sähköpostiosoitteeseen. Säilytämme hakemustasi kolmen (3) kuukauden ajan. Hakemuksesi tiedot käsitellään luottamuksellisesti vain hakupäätöksiin liittyvien henkilöiden kanssa.

Vapaa haku -toiminnon valitsemalla voit lähettää hakemuksesi toivomaasi työtehtävään, mikä koskee rakennusalaa. Täsmennä lomakkeelle haettava työtehtävä.

 


KESÄTYÖNTEKIJÄT, HELSINKI / TAMPERE / OULU/ KUOPIO

Tulevan kesän kesätyöpaikat ovat avoinna nyt.
Rakennustyö Salminen tarjoaa joka kesä usealle nuorelle ensimmäisen kokemuksen työelämästä rakennusalalla. Annamme vuosittain mahdollisimman monelle nuorelle opiskelijalle ja koululaiselle mahdollisuuden näyttää asenteensa ja osaamisensa rakennusalalla. Haemmekin nyt (tammi-maaliskuussa) kesätyöntekijöitä työmaillemme ympäri Suomen.

Kesätyötehtävät pääsääntöisesti edellyttävät opiskelua rakennusalalla (esim. Talonrakennusala, RKM, RI). Työkohteemme voivat vaihdella rakennusten kunnossapidosta, peruskorjauskohteista aina uudisrakentamiseen, jolloin pääset toteuttamaan itseäsi erilaisissa kohteissa ja organisaatioissa.
Työssäsi tärkeintä on asenne ja reipas ote työntekoa kohtaan!

Lähetä työhakemuksesi osoitteeseen: rekry@rakennustyo.net

Lisätietoja tehtävistä antaa:
Etelä-Suomi: Harri Romppanen 0500 703 954 / harri.romppanen@rakennustyo.net
Tampere: Jarkko Valoma 040 168 8525 / jarkko.valoma@rakennustyo.net
Oulu ja Kuopio: Ilari Tiainen 050 501 7787 / ilari.tiainen@rakennustyo.net

Tarjoamme sinulle:
Nuorekkaan työilmapiirin, jossa on kova tekemisen meininki, sekä siistin ja turvallisen työympäristön. Arvostamme työkavereitamme ja heidän positiivista asennetta työntekoa kohtaan. Tervetuloa tiimiimme!


  Lomake työnhakijalle

  Täydennä lomake ja lähetä se meille työnhakuasi varten. Säilytämme hakemustasi kolmen (3) kuukauden ajan ja käsittelemme tietoja luottamuksellisesti.

  rekry[at]rakennustyo.net

  Ajokortti
  Oma auto

  Työnkuva

  Koulutustiedot

  Suoritetut kurssit / Erityispätevyydet

  Työkokemus

  Omin sanoin

  Liitetiedosto