K-Citymarket Malmin uudistusremontti valmistui

Rakennustyö Salminen luovutti tilaajalle muutama päivä sitten täysin uuden myymälälookin saaneen Helsingin K-Citymarket Malmin. Noin vuoden mittaisen projektin aikana 18 vuotta vanhan myymälän talotekniikka ja ilme uudistettiin kokonaisvaltaisesti.

Myymälään tuli uusi IV-konehuone, palvelulinjasto ja 1 000 m2 uusittua alakattoa. Lisäksi rakennettiin uudet maitohuoneet sekä kahvilalle ja leipomolle uudet tilat. Citymarketin kylmälaitteet uusittiin ja nyt niiden hukkalämpö kerätään ekologisesti talteen lämpöpumppujärjestelmän avulla. Autoileville asiakkaille katutasossa on aiempaa parempi sisäänajo-opastus, asiakasturvallisemmat ajojärjestelyt ja maalatut parkkihallin pinnat. Lisäksi myymälän sisäänkäynteihin tehtiin uudet tuulikaapit ja jalankulkijoille lasikatokset.

Rakennustyö Salmisen vastaava työnjohtaja Heikki Pelli kiittää tilaajaa ja yhteistyökumppaneita hyvin sujuneesta projektista. Aiempaa avarampi ja valoisampi K-Citymarket tarjoaa nyt reilusti tilaa kylmäkaappien välissä liikkumiseen sekä mahdollisuuden Leipomo Juuren leipomotuotteilla herkutteluun ostoskierroksella.