Asunto

AKP 3 Autokatospaikka 13m² piha krs.
mh. 13 500,00 € vh. 13 500,00 €

Idylliselle Rönön saarelle omalle tontille rakentuva Asunto Oy Kuopion Rönön Saarikannel edustaa modernia saarelaiselämää Kuopion keskustan kupeessa. Kaksikerroksisissa rivitaloissa on yhdeksän laadukasta kotia Kallaveden ympäröimässä Rönön saaressa siltayhteyden päässä Väinölänniemeltä. Saarikannel tarjoaa energiatehokasta maalämpöä kotien lämmitykseen. Kesän hellejaksoilla viilennystä tarjoaa yläkerran ilmalämpöpumppu.

Kohteen rakentaminen on vesikattovaiheessa, arvioitu muuttopäivä on 28.3.2024.
Saarikanteleen kaikissa asioissa palvelee luottamuksella Rakennustyö Salminen Oy / Asunnot Salminen Eija Tuppurainen, puh. 040 825 1792, eija.tuppurainen@rakennustyo.net
Sopimalla henkilökohtaisen tapaamisen kanssani, voin kertoa kodeista tarkemmin Asunnot Salmisen Showroomissa. Kohtaaminen onnistuu myös Teams-yhteyksin.

Eijan vinkki: Nyt kannattaa jo ankkuroitua Saarikanteleen tunnelmaan. Saat kotiisi omannäköisen tunnelman, mitä varhaisemmassa vaiheessa ankkuroidut uuteen kotiin ja ehdit vaikuttamaan kodin materiaaleihin. Kaksi kotia on jo asiakkaiden kanssa sisustettu ja viikoittain etenevät kotien materiaalivalintoihin liittyvät tilaukset. Seuraavaksi tilataan jo kohteen kotien laattamateriaalit.

UUTTA: www.asunnotsalminen.fi -kotisivuillemme on julkaistu Rönön Saarikanteleen 3D-havainnemalli. Tutustu kohteeseen, niin pääset tutustumaan kaksioon B 6, kolmioon B 7 sekä perhekoteihin A 2 ja B 9. Malli toimii parhaiten tietokoneella.

Saarikanteleen kodeista löydät yli 100 m2:n perhekoteja, joissa makuuhuoneita on kolme tai neljä.
Kohteen kaksio ja kolmiot sopivat erinomaisesti yhdelle tai kahdelle. Tutustu pohjaratkaisuihin ja tee kotiunelmastasi totta Rönön saaressa – siltayhteyden päässä upean Kuopion Väinölänniemen ulkoilualueesta.

Jokainen koti on mietitty ajatuksella viihtyvyyden ja toiminnallisuuden kannalta. Kodin alakerta toimii niin arjessa kuin vieraita vastaanotettaessa. Kesäaikaan alakerran avoterassi piha-alueella täydentää kotikeittiötä grillauspisteellä, mitä varten on suunniteltu laatoitettu alue. Yläkerta on oman perheen yksityisempi tila, mistä löytyy myös lasitettu parveke. Jokaisen asunnon sisääntulon yhteydessä on kylmä varastotila, jonka lukitun oven taakse saa sijoitettua perheen ulkoiluvälineet.

Sisustussuunnittelija on luonut koteihin kolme sisustustyyliä Höyhen, Luoto ja Kaarna ja näistä tyyleistä voit soveltaa oman tyylisi. Kodin kiintokalusteet toimittaa Puustelli, parketit Tarkett ja laatat Pukkila. Kaikki materiaalimallit ovat esillä Asunnot Salmisen Showroomissa.

Autokatospaikat myydään erillisosakkeina alk. 13.500 € / paikka. Paikka sisältää sähköauton latauspisteen sekä autonlämmitysrasian. Mikäli perhekodin ostajana tarvitset kahta autokatospaikkaa, muutamille järjestyy myös toinen autokatospaikka.

Lataa kohde-esite

Maksut

Arvioidut hoitovastikkeet:
Asunnon hoitovastike 3,40 €/kk/asunnon osakelukumäärä.
Kaapeli-TV-vastike 2,00 €/kk/asunto.
Laajakaistavastike (perusnopeus 25 Mt) 4,00 €/kk/asunto.
Autokatospaikan hoitovastike 1,70 €/kk/autopaikan osakelukumäärä.

RS-pankki on Handelsbanken.
Taloyhtiölainan korko 12 kk Euribor (korko aina vähintään 0 %) + pankin marginaali 0,85 %. Pääomavastike laskettu kokonaiskorolla 4,675 %.
Arvioitu pääomavastike n. puoli vuotta kohteen valmistuttua 5,76 €/kk/asunnon osakelukumäärä (sisältää korot), jonka jälkeen arvioitu pääomavastike 23,24 €/kk/asunnon osakelukumäärä (sisältää koron ja lyhennyksen). Laina-aika 22 vuotta sisältäen rakentamisajan.

Vesimaksut peritään mittarilukemien mukaisesti.
Autokatospaikan latauksesta käyttäjä maksaa erikseen kulutusperusteisesti latauksen hinnan suoraan operaattorille.


Sijainti

JÄTÄ MEILLE YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian. Voit myös laittaa sähköpostia suoraan Eijalle osoitteeseen:

eija.tuppurainen[at]rakennustyo.net