Asunto

AKP 10 Autokatospaikka 13m² piha krs.
mh. 13 500,00 € vh. 13 500,00 €

Idylliselle Rönön saarelle omalle tontille rakentuva Asunto Oy Kuopion Rönön Saarikannel edustaa modernia saarelaiselämää Kuopion keskustan kupeessa. Kaksikerroksisissa rivitaloissa on yhteensä yhdeksän laadukasta kotia Kallaveden ympäröimässä Rönön saaressa siltayhteyden päässä Väinölänniemeltä. Saarikannel tarjoaa energiatehokasta maalämpöä kotien lämmitykseen. Kesän hellejaksoilla viilennystä tarjoaa yläkerran ilmalämpöpumppu. Jokaisessa kodissa on lasitettu parveke ja avoterassi omalla pienellä pihalla.

Tämä upea kohde valmistuu 28.3.2024. Saarikanteleen Tiilisaarentien suuntaisesti rakentuvan rakennuksen koteihin on viikosta 8 alkaen mahdollista sopia henkilökohtainen näyttöaika. Näyttöaika on hyvä sopia puhelimitse puh. 040 825 1792 / Eija, niin voimme keskustella samalla käytännönjärjestelyistä näytön suhteen.

Rönön Saarikanteleen asunnot ja autokatospaikat ovat myynnissä turvallisena RS-kohteena asuntokauppalain mukaisina vakuuksina. Rakennustyö Salminen Oy rakentaa kohteen valmiiksi ilman taloyhtiölainaa, jolloin asunnot myydään velattomina ilman huoneistokohtaista taloyhtiölainaosuutta. Rönön Saarikanteleen asunnonostajat voivat henkilökohtaisesti kilpailuttaa oman tarvittavan lainan ja valita tarjousten pohjalta edullisimman lainan valitsemastaan pankista. Rakennustyö Salminen Oy on vakavarainen kuopiolainen rakennusyhtiö, joka rakentaa kohteen laadukkaasti valmiiksi, huolehtien myös Rönön Saarikanteleen takuuvastuista.

Uudiskohdekaupassa varainsiirtovero maksetaan vasta 2 kk omistusoikeuden siirtymisestä eli muuttopäivästä laskettuna. Varainsiirtovero on 1,5 prosenttia osakkeiden velattomasta hinnasta.

HAVAINNEMALLI: www.asunnotsalminen.fi -kotisivuillemme on julkaistu Rönön Saarikanteleen 3D-havainnemalli. Tutustu kohteeseen, niin pääset tutustumaan kaksioon B 6, kolmioon B 7 sekä perhekoteihin A 2 ja B 9. Malli toimii parhaiten tietokoneella katsottuna. Kotien sisustusmateriaalit poikkeavat havainnemallista.

Saarikanteleen kodeista löydät yli 100 m2:n perhekoteja, joissa makuuhuoneita on kolme tai neljä.
Kohteen kaksio ja kolmiot sopivat erinomaisesti yhdelle, kahdelle tai pienelle perheelle. Tutustu pohjaratkaisuihin ja tee kotiunelmastasi totta Rönön saaressa – siltayhteyden päässä upean Kuopion Väinölänniemen ulkoilualueesta.

Jokainen koti on mietitty ajatuksella viihtyvyyden ja toiminnallisuuden kannalta. Kodin alakerta toimii niin arjessa kuin vieraita vastaanotettaessa. Kesäaikaan alakerran avoterassi piha-alueella täydentää kotikeittiötä grillauspisteellä, mitä varten on suunniteltu laatoitettu alue. Yläkerta on oman perheen yksityisempi tila, mistä löytyy myös lasitettu parveke. Jokaisen asunnon sisääntulon yhteydessä on kylmä varastotila, jonka lukitun oven taakse saa sijoitettua perheen ulkoiluvälineet.

Kodin kiintokalusteet toimittaa Puustelli, kodinkoneet AEG, 2-sauvaisen parketin Tarkett ja Stone Age-sarjan laatat Laattapiste. Kodin materiaalit ovat pian nähtävissä henkilökohtaisissa esittelyissä paikan päällä kodeissa.

Autokatospaikat myydään erillisosakkeina alk.13.500 € / paikka. Autopaikoissa on sähköauton latauspiste sekä autonlämmitysrasia. Mikäli perhekodin ostajana tarvitset kahta autokatospaikkaa, se vielä järjestyy.

Lataa kohde-esite

Maksut

Arvioidut hoitovastikkeet:
Asunnon hoitovastike 3,40 €/kk/asunnon osakelukumäärä.
Kaapeli-TV-vastike 2,00 €/kk/asunto.
Laajakaistavastike (perusnopeus 25 Mt) 4,00 €/kk/asunto.
Autokatospaikan hoitovastike 1,70 €/kk/autopaikan osakelukumäärä.

Vesimaksut peritään etäluettavien mittarilukemien mukaisesti.
Autokatospaikan latauksesta käyttäjä maksaa erikseen kulutusperusteisesti latauksen hinnan suoraan operaattorille.


Sijainti

JÄTÄ MEILLE YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian. Voit myös laittaa sähköpostia suoraan Eijalle osoitteeseen:

eija.tuppurainen[at]rakennustyo.net