Asunto

A 1 4-5 h+kt+khh+s 117m² 2 krs.
mh. 573 000,00 € vh. 573 000,00 €

Tervetuloa asumaan Kallaveden ympäröimälle vehreälle Rönön saarelle, joka on siltayhteyden päässä Kuopion ulkoilukeitaasta Väinölänniemestä. Kuopion torille on matkaa n. 2 km.

Paras tapa tutustua Saarikanteleen laadukkaaseen kotivalikoimaan on henkilökohtainen esittely.
Kohteen vapaana olevat kodit esittelee Rakennustyö Salminen Oy / Asunnot Salminen, Eija Tuppurainen, puh. 040 825 1792 tai eija.tuppurainen@rakennustyo.net (Kesälomani 6.7. – 28.7. aikana vastaan myös yhteydenottoihin. Jätäthän viestin, niin otan yhteyttä mahdollisimman pian).

Eijan vinkki: Toimiva kaksio 63 m2 on sisustettu malliksi kalusteilla, jolloin näet kodin neliöt todellisessa hyötykäytössä. Kohteen perhekodeissa B 9 ja A 1 – A 3 neliöt ovat kohdillaan.

Omalle tontille 28.3.2024 valmistunut Asunto Oy Kuopion Rönön Saarikannel edustaa modernia saarelaiselämää Kuopion keskustan kupeessa. Kaksikerroksisissa rivitaloissa on yhdeksän laadukasta kotia, joiden lämmitys on toteutettu energiatehokkaasti maalämmöllä ja vesikiertoisella lattialämmityksellä. Kesän hellejaksoilla viilennystä tarjoaa yläkerran makuutilojen yhteydessä oleva ilmalämpöpumppu. Kodin sydän, keittiötila, on toteutettu Puustellin kalusteilla, integroiduilla AEG:n kodinkoneilla ja yli 100 m2:n kotien keittiötilan työtasot ovat kvartsitasoja. Kotien lattiapinnat ovat 2-sauvaista parkettia. Kylpyhuonetiloissa ja saunassa on tunnelmavalaistus. Jokaisessa kodissa on lasitettu parveke ja avoterassi omalla pienellä pihalla, missä on laatoitettu alue kesäkeittiösi pihagrillille.

Saarikanteleen kodeista löytyy yli 100 m2:n perhekoteja, joissa makuuhuoneita on kolme tai neljä.
Kohteen kaksio ja kolmiot sopivat erinomaisesti yhdelle, kahdelle tai pienelle perheelle. Jokainen koti on mietitty ajatuksella viihtyvyyden ja toiminnallisuuden kannalta. Kodin alakerta toimii niin arjessa kuin vieraita vastaanotettaessa. Yläkerta on oman perheen yksityisempi tila, missä ovat makuuhuoneet. Jokaisen kodin sisääntulon yhteydessä on lukittava kylmä varastotila, missä on valmiina hyllyt ja koukustot ulkoiluvälineille.

Saarikanteleen autokatospaikat myydään erillisosakkeina alk.13.500 € / paikka. Autopaikoissa on jo valmiina sähköauton latauspiste sekä autonlämmitysrasia. Muutamalle perhekodin ostajalle järjestyy kaksi autokatospaikkaa.

Tutustu koteihin ja tee asumisen unelmastasi totta Saarikanteleessa.

Lataa kohde-esite

Maksut

Arvioidut hoitovastikkeet:
Asunnon hoitovastike 3,40 €/kk/asunnon osakelukumäärä.
Kaapeli-TV-vastike 2,00 €/kk/asunto.
Laajakaistavastike (perusnopeus 25 Mt) 4,00 €/kk/asunto.
Autokatospaikan hoitovastike 1,70 €/kk/autopaikan osakelukumäärä.

Vesimaksut peritään etäluettavien mittarilukemien mukaisesti.
Autokatospaikan latauksesta käyttäjä maksaa erikseen kulutusperusteisesti latauksen hinnan suoraan operaattorille.


Sijainti

JÄTÄ MEILLE YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian. Voit myös laittaa sähköpostia suoraan Eijalle osoitteeseen:

eija.tuppurainen[at]rakennustyo.net