Asunto

AHP 17 Autohallipaikka 14m² Kellarikerros krs.
mh. 25 200,00 € vh. 25 200,00 €

Vahtivuoren asunnot on myyty. Lämmin kiitos kaikille ostajille.

Kohteessa on vapaana autohallipaikkoja, jotka ovat myynnissä nyt myös yhtiön ulkopuolisille ostajille. Erikseen myytävät autohallipaikka -osakkeet sijaitsevat kellarikerroksen puolilämpimässä autohallissa. Autohallin nosto-oveen kuuluu kaukosäädin, millä nosto-ovi avataan.

Autohallipaikan alkuperäinen velaton hinta on 25.200 euroa, mutta nyt viimeiset paikat on hinnoiteltu sijainnin mukaan 15.000 euroa (AHP 17), 19.000 euroa (AHP 20) ja 20.000 euroa (AHP 9). Sovi henkilökohtainen näyttö, niin voit ajaen kokeilla autollesi sopivimmin autohallipaikan. Keskeisellä sijainnilla olevan yhtiön autohalli antaa hyvän suojan autollesi kesän lämmöltä sekä talven tuiskuilta ja lumelta.

Yhteydenotot: Eija Tuppurainen, puh. 040 825 1792 tai eija.tuppurainen@rakennustyo.net

Vahtivuori on idyllinen ja itsenäinen yhtiö omalla tontilla kävelykatujen Sepänkadun ja Vahtivuorenkadun kulmassa,ajoyhteys Minna Canthin kadulta. Piha-alueen toiminnot ovat yhteisiä naapuriyhtiön kanssa. Snellmanin puisto, Kuopion satama, Kallaveden laineet, tori ja sitä ympäröivät palvelut sekä Väinölänniemen ulkoilualue ovat kävelyetäisyydellä.

Vahtivuori hallinnoi omaa tonttia 13/27-osuudella. 2-3 -kerroksisessa hissitalossa on 19 asuntoa autopaikkoineen. Energialuokka C.

Rakentaja: Rakennustyö Salminen Oy, kuopiolainen luotettava perheyritys.

Lataa kohde-esite

Maksut

Hoitovastike on 3,70 €/m2/kk.
Kaapeli-TV -vastike on 3,47 €/asunto/kk.
Laajakaistavastike on 5,00 €/asunto/kk (sisältää kiinteän DNA Taloyhtiölaajakaistan, perusnopeus 10M ja Valokuitu Plus tuotteistuksen).
Kylmä ja lämmin vesi laskutetaan kulutuksen mukaan n. 2 kertaa/vuosi.

Pääomavastike 1.1.2021 alkaen 13,55 €/m2/kk (sisältää koron ja lyhennyksen),
laina-aikaa jäljellä n. 22 vuotta.


Sijainti

PALVELEN ASUNTOASIOISSA

Eija Tuppurainen, RKM, LKV
puh. 040 825 1792
Email: eija.tuppurainen[at]rakennustyo.net

Asiakkaat ovat aina olleet lähellä sydäntäni.
Teen työtäni rehellisyyteen ja luottamukseen perustuen. Palvelen asiakkaitamme kaikissa vaiheissa asuntokaupasta materiaalivalintojen kautta aina kodin luovutukseen asti. Valmistuessani rakennusmestariksi, työurani ohjautui luonnostaan asuntokohteiden pariin ja asiakaspalvelutehtäviin rakennusliikkeissä. Työn ohessa suoritin LKV-tutkinnon. Asiakkaiden kiitokset ja positiiviset asiakaspalautteet ovat hienointa työssäni. Kaikki asiakkaamme ovat yhtä tärkeitä ja perustan työni henkilökohtaiseen palveluun. Tervetuloa asiakkaaksemme.

JÄTÄ MEILLE YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian. Voit myös laittaa sähköpostia suoraan Eijalle osoitteeseen:

eija.tuppurainen[at]rakennustyo.net