Asunto

B 12 3 h+kt+s - 76,0 m2 76m² 2 krs.
mh. 96 000,00 € vh. 248 000,00 €

Tutustu Kapteenin 3D-havainnemalliin tietokoneellasi.
Kun klikkaat johonkin rakennuksista, avautuu valikko, missä on luettelo erikokoisista kodeista. Valitse koti ja klikkaa 3D-mallia, niin pääset tutustumaan kodin sisätiloihin. Kapteenissa on ollut laaja materiaalivalikoima ja kotien materiaalit poikkeavat havainnemallista.

Vapaana olevat kodit on nyt sisustettu. Materiaalit sointuvat toisiinsa ja kaikissa kodeissa on erilainen harmoninen kokonaisuus, mitä voi täydentää sisustuksellisilla yksityiskohdilla. Suosittelen lämpimästi sopimaan tapaamisajan Asunnot Salmisen Showroomiin (Piispankatu 12, Kuopio), niin löydämme juuri sen oikean kodin Teitä varten.

Toivoen, Eija Tuppurainen, puh. 040 825 1792 / eija.tuppurainen@rakennustyo.net

VINKIT:
Kun haluat näköalapaikoille, niin valitse pienkerrostalon 2. kerroksen kolmio B 12, C 15 tai D 20.
Kun kaipaat kodin edustalle piha-aluetta, niin valitse pienkerrostalon esteetön 1. kerroksen kolmio A 4, D 18 tai F 25.
Rivitalojen kolmiot antavat parhaan tunnelman, kun haluat asua kahdessa tasossa, vapaana kolmiot G 30, G 31 tai I 39.
Kaikki vapaat kodit ovat loistavia pohjaratkaisuiltaan.

JOUSTAVA MAKSUEHTO:
Maksat kaupanteossa 20 % myyntihinnasta ja loput, kun kohde valmistuu.

Kapteenin viihtyisät ja laadukkaat kodit sijaitsevat pienkerrostaloissa ja rivitaloissa.
Kotivalikoimasta löytyy kolmioita pienkerrostaloista ja rivitaloista. Kodeista löytyy paljon yksityiskohtia, jotka tekevät kodista toimivan ja käytännöllisen.

Pienkerrostalojen porrashuoneet ovat lämpimiä ja lukittuja ja ensimmäisen kerroksen kodit ovat esteettömiä. Pienkerrostalojen 1. kerroksen kaksioissa, kolmioissa ja neliöissä on avoterassi ja sen edustalla piha-alue, vastaavasti 2. kerroksen kodeissa on lasitettu parveke, mistä on avarat näkymät. Jo myytyjen yksiöiden parvekkeet ovat lasitettuja.

Rivitaloista löydät kolmiot ja isommat perhekodit. Ja mikä parasta sisääntulon yhteydessä on oleskelukerros ja lasiliukuovien takaa oleskelu jatkuu lasitetulla parvekkeella. Alakerrasta löytyvät makuuhuoneet ja kylpyhuone saunoineen sekä avoterassi.

Rakentaminen on käynnissä ja kaikki kodit valmistuvat jo tulevana syksynä aikaisintaan 30.9.2022 tai viimeistään 28.10.2022.

Hyvien liikenneyhteyksien varrella oleva oma tontti on asumisessa avainasia. Yhtiössä on 40 asuntoa ja 50 erikseen myytävää autopaikkaa. Kävelyetäisyydellä ovat S-Market, Martti Ahtisaaren koulu, Lehtoniemen päiväkoti ja bussipysäkit. Kuopion torille on matkaa n. 6 kilometriä. Saaristokatu siltoineen toimii upeana reittinä autoiluun, pyöräilyyn ja lenkkeilyyn.

Pihalle keskeiselle paikalle muodostuu tila leikille ja oleskelulle, mistä syntyy Kapteenin sydän. Aikuiset voivat istua oleskelualueen katveessa ja lapset voivat harjoittaa taitojaan mm. kiipeilyseinässä. Polkupyörille on varattu runsaasti säilytystilaa. Suksien voitelut ja polkupyörien huolto onnistuvat omassa pisteessä.

Kapteeni valloittaa sisustusratkaisuillaan: Kodin kiintokalusteet toimittaa Puustelli, parketit Tarkett, laatat Laattapiste, kodinkoneet Electrolux, hanat Oras. Kotien sisustusratkaisut poikkeavat hieman toisistaan, joten ota rohkeasti yhteyttä ja kysy miten tuleva kotisi on sisustettu ja mihin voit vielä vaikuttaa.

Kapteenin autokatospaikat myydään erillisosakkeina vh. 5.700 €.
Jokaiselle myynnissä olevalle kodille löytyy yksi autokatospaikka.

Kohteen rakentaja on Rakennustyö Salminen Oy – tutustu: www.rakennustyo.net

Lataa kohde-esite

Materiaalit & Varusteet

Läpitalon kolmion tilavat oleskelutilat avautuvat lounaaseen ja makuuhuoneet koilliseen. Keittiössä on runsaasti kaappitilaa. Lasitetulta parvekkeelta maisemat avautuvat rivitalojen ylitse. Oma sauna, missä on lasiseinä sekä ikkuna. Eteisen yhteydessä erillinen WC-tila ja vaatehuone.


Maksut

Alustavat hoitovastikkeet kohteen valmistuttua:
Asunnot 3,20 €/m2/kk
Autokatospaikka 1,28 €/m2/kk
Avopaikka 0,96 €/m2/kk

Hoitovastike sisältää DNA Taloyhtiölaajakaistan, perusnopeus 10 M.

Vesimaksut peritään kulutuksen mukaan 4 krt/vuosi.

Taloyhtiölainaan liittyvät arvioidut pääomavastikkeet:
ajalla 1.10.2022 – 2.4.2024 1,40 €/m2/kk (sisältää koron)
ajalla 3.4.2024 – 31.3.2025 10,10 €/m2/kk (sisältää koron ja lyhennyksen)


Sijainti

PALVELEN ASUNTOASIOISSA

Eija Tuppurainen, RKM, LKV
puh. 040 825 1792
Email: eija.tuppurainen[at]rakennustyo.net

Asiakkaat ovat aina olleet lähellä sydäntäni.
Teen työtäni rehellisyyteen ja luottamukseen perustuen. Palvelen asiakkaitamme kaikissa vaiheissa asuntokaupasta materiaalivalintojen kautta aina kodin luovutukseen asti. Valmistuessani rakennusmestariksi, työurani ohjautui luonnostaan asuntokohteiden pariin ja asiakaspalvelutehtäviin rakennusliikkeissä. Työn ohessa suoritin LKV-tutkinnon. Asiakkaiden kiitokset ja positiiviset asiakaspalautteet ovat hienointa työssäni. Kaikki asiakkaamme ovat yhtä tärkeitä ja perustan työni henkilökohtaiseen palveluun. Tervetuloa asiakkaaksemme.

JÄTÄ MEILLE YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian. Voit myös laittaa sähköpostia suoraan Eijalle osoitteeseen:

eija.tuppurainen[at]rakennustyo.net