Asunto

B 12 3 h+kt+s - 76,0 m2 76m² 2 krs.
mh. 96 000,00 € vh. 248 000,00 €

Tervetuloa uuteen kotiin. Kapteenin asiakastyytyväisyyskyselyymme vastanneista osakkeenomistajista 100 % suosittelee tuttavilleen Rakennustyö Salminen Oy:n asuntoja.

Sovi henkilökohtainen esittelyaika Kapteeniin ja koe uuden kodin mukava tunnelma näkymineen, mitkä kesäisin ovat parhaimmillaan. Yhteydenotot ja esittelypyynnöt rakentavasta yhtiöstä: Rakennustyö Salminen Oy / Asunnot Salminen, Eija Tuppurainen, puh. 040 825 1792 tai eija.tuppurainen@rakennustyo.net

VAIN KAKSI LAADUKASTA KOTIA TARJOLLA OMAN TONTIN YHTIÖSTÄ:
Pienkerrostaloissa on vapaana 2. kerroksen laadukkaat kolmiot B 12 ja C 15 lasitetulla parvekkeella. Molempien kotien avarat näkymät ovat koilliseen ja lounaaseen. Läpitalon valoisat päätykodit on helppo sisustaa toimivien pohjaratkaisujen ansiosta. Parasta kolmioissa on tilava keittiötila ja iso olohuone. Parvekkeellakin on tilaa kalustamiselle. Saaristokaupungissa on hyvä asua.

Omalle tontille valmistui lokakuussa 40 uutta kotia, jotka sijaitsevat pienkerrostaloissa ja rivitaloissa. Pienkerrostalojen porrashuoneet ovat lämpimiä ja lukittuja. Pienkerrostalojen kodeille on huoneistokohtainen irtainvarastotila pihalla olevassa väestönsuojassa.

Hyvien liikenneyhteyksien varrella oleva oma tontti on asumisessa avainasia. Kävelyetäisyydellä ovat S-Market, Martti Ahtisaaren koulu, Lehtoniemen päiväkoti ja bussipysäkit. Kuopion torille on matkaa n. 6 kilometriä. Saaristokatu siltoineen toimii upeana reittinä autoiluun, pyöräilyyn ja lenkkeilyyn.

Pihalle keskeiselle paikalle muodostuu tila leikille ja oleskelulle, mistä syntyy Kapteenin sydän. Aikuiset voivat istua oleskelualueen katveessa ja lapset voivat harjoittaa taitojaan mm. kiipeilyseinässä. Polkupyörille on varattu runsaasti säilytystilaa. Suksien voitelut ja polkupyörien huolto onnistuvat lämpimässä niille varatussa tilassa.

Kapteenin autokatospaikat myydään erillisosakkeina vh. 5.700 €.
Molemmille kolmioille löytyy yksi autokatospaikka kodin läheisyydestä.

Laadukkaiden kotien rakentaja on Rakennustyö Salminen Oy – tutustu: www.rakennustyo.net

Lataa kohde-esite

Materiaalit & Varusteet

Läpitalon kolmion tilavat oleskelutilat avautuvat lounaaseen ja makuuhuoneet koilliseen. Keittiössä on runsaasti kaappitilaa. Lasitetulta parvekkeelta maisemat avautuvat rivitalojen ylitse. Oma sauna, missä on lasiseinä sekä ikkuna. Eteisen yhteydessä erillinen WC-tila ja vaatehuone.


Maksut

Hoitovastikkeet 1.7.2023 alkaen:
Asunnot 3,20 €/m2/kk
Autokatospaikka 1,28 €/m2/kk
Avopaikka 0,96 €/m2/kk

Asunnon hoitovastike sisältää DNA Taloyhtiölaajakaistan, perusnopeus 10 M.

Vesimaksut (etäluettavat vesimittarit) peritään kulutuksen mukaan 2 krt/vuosi.

Taloyhtiölainaan liittyvät arvioidut pääomavastikkeet:
1.8.2023 alk.9,11 €/m2/kk (sisältää pelkän koron).
Korot ja lyhennys alkaa 4/2024 ja pääomavastikkeen suuruus määritellään, kun korko tarkistetaan.


Sijainti

PALVELEN ASUNTOASIOISSA

Eija Tuppurainen, RKM, LKV
puh. 040 825 1792
Email: eija.tuppurainen[at]rakennustyo.net

Asiakkaat ovat aina olleet lähellä sydäntäni.
Teen työtäni rehellisyyteen ja luottamukseen perustuen. Palvelen asiakkaitamme kaikissa vaiheissa asuntokaupasta materiaalivalintojen kautta aina kodin luovutukseen asti. Valmistuessani rakennusmestariksi, työurani ohjautui luonnostaan asuntokohteiden pariin ja asiakaspalvelutehtäviin rakennusliikkeissä. Työn ohessa suoritin LKV-tutkinnon. Asiakkaiden kiitokset ja positiiviset asiakaspalautteet ovat hienointa työssäni. Kaikki asiakkaamme ovat yhtä tärkeitä ja perustan työni henkilökohtaiseen palveluun. Tervetuloa asiakkaaksemme.

JÄTÄ MEILLE YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian. Voit myös laittaa sähköpostia suoraan Eijalle osoitteeseen:

eija.tuppurainen[at]rakennustyo.net