Vahvista vaikuttavaa osaajiemme joukkoa

Jos sinua innostavat nuorekas työilmapiiri ja positiivinen tekemisen meininki, olemme työnantaja sinua varten. Etsimme koulutuksessaan rakennusalalle suuntautuneita, tiimityöskentelytaitoisia hyviä tyyppejä, jotka arvostavat omaa sekä työkavereidensa ammattitaitoa, yhteistyökykyä sekä monipuolista osaamista.

Työnantajana vahvuuksiamme ovat luotettavuus sekä suoraviivaisuus. Arvostamme monitaitoisuutta, aloitteellisuutta ja palveluasennetta. Tekijöillemme tarjoamme vahvan taustatuen ja edellytykset keskittyä työhön omaa ammattitaitoaan ja vahvuuksiaan hyödyntäen. Järjestämme tekijöillemme myös mahdollisuuden koulutukseen henkilökohtaisen osaamisen kehittämiseksi.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja hae meille töihin!

Työnhakusi käynnistyy täyttämällä tämän sivun lopusta löytyvä lomake tai lähettämällä hakemuksesi haettavaan tehtävään liittyvään sähköpostiosoitteeseen. Säilytämme hakemustasi kolmen (3) kuukauden ajan. Hakemuksesi tiedot käsitellään luottamuksellisesti vain hakupäätöksiin liittyvien henkilöiden kanssa.

Vapaa haku -toiminnon valitsemalla voit lähettää hakemuksesi toivomaasi työtehtävään, mikä koskee rakennusalaa. Täsmennä lomakkeelle haettava työtehtävä.

 

Vastaava työnjohtaja & työnjohtaja rovaniemi

Rakennustyö Salminen Oy:n kotipaikka on Kuopio. Palveluitamme ovat urakointi ja korjausrakentaminen, kunnossapito ja palvelurakentaminen sekä asuntorakentaminen ja kiinteistökehitys.

Toimipisteemme ovat Kuopiossa, Helsingissä, Oulussa, Tampereella ja Varkaudessa. Toiminta-alueemme kattaa koko Suomen. Työllistämme yli 160 rakennusalan ammattilaista ja koko maan liikevaihtomme on n. 65 milj.euroa. Arvojamme ovat arvostava työilmapiiri, luotettavuus, rehellisyys, kannattavuus ja asiakkaan odotusten ylittäminen. Lue meistä lisää: www.rakennustyo.net 

Haemme alkavaan kohteeseemme vastaavaa työnjohtajaa sekä työnjohtajaa. Vastaat työkohteiden onnistuneesta toteutuksesta. Ymmärrät taloudellisen sekä laadullisen ja työturvallisen tavan työssäsi. Työt alkavat tammikuussa.

Odotamme sinulta:

 • Vähintään rakennusmestarin tai -insinöörin tutkintoa
 • Organisointikykyä, huolellisuutta ja kykyä työskennellä ihmislähtöisesti
 • Vastuullisuutta
 • Hyvää palveluasennetta

 

Tarjoamme sinulle:

Nuorekkaan työilmapiirin, jossa on kova tekemisen meininki. Reilun työnantajan, jolta saat vahvan taustatuen työllesi sekä voit hyödyntää ammattitaitoasi ja vahvuuksiasi.
Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden koulutukseen ammattitaitosi kehittämiseksi. Arvostamme työkavereitamme ja heidän ammattitaitoaan, yhteistyökykyään ja monipuolista osaamistaan.

Lisätietoa tehtävästä antaa Juuso Keinänen, 050 576 2760, juuso.keinänen@rakennustyo.net

Kiinnostuitko? Kerro meille itsestäsi ja jätä vapaamuotoinen hakemus CV:n ja palkkatoiveen kanssa 10.1.2022 mennessä juuso.keinanen@rakennustyo.net 


  Lomake työnhakijalle

  Täydennä lomake ja lähetä se meille työnhakuasi varten. Säilytämme hakemustasi kolmen (3) kuukauden ajan ja käsittelemme tietoja luottamuksellisesti.

  rekry[at]rakennustyo.net

  Ajokortti
  Oma auto

  Työnkuva

  Koulutustiedot

  Suoritetut kurssit / Erityispätevyydet

  Työkokemus

  Omin sanoin

  Liitetiedosto