Vahvista vaikuttavaa osaajiemme joukkoa

Jos sinua innostavat nuorekas työilmapiiri ja positiivinen tekemisen meininki, olemme työnantaja sinua varten. Etsimme koulutuksessaan rakennusalalle suuntautuneita, tiimityöskentelytaitoisia hyviä tyyppejä, jotka arvostavat omaa sekä työkavereidensa ammattitaitoa, yhteistyökykyä sekä monipuolista osaamista.

Työnantajana vahvuuksiamme ovat luotettavuus sekä suoraviivaisuus. Arvostamme monitaitoisuutta, aloitteellisuutta ja palveluasennetta. Tekijöillemme tarjoamme vahvan taustatuen ja edellytykset keskittyä työhön omaa ammattitaitoaan ja vahvuuksiaan hyödyntäen. Järjestämme tekijöillemme myös mahdollisuuden koulutukseen henkilökohtaisen osaamisen kehittämiseksi.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja hae meille töihin!

Työnhakusi käynnistyy täyttämällä tämän sivun lopusta löytyvä lomake tai lähettämällä hakemuksesi haettavaan tehtävään liittyvään sähköpostiosoitteeseen. Säilytämme hakemustasi kolmen (3) kuukauden ajan. Hakemuksesi tiedot käsitellään luottamuksellisesti vain hakupäätöksiin liittyvien henkilöiden kanssa.

Vapaa haku -toiminnon valitsemalla voit lähettää hakemuksesi toivomaasi työtehtävään, mikä koskee rakennusalaa. Täsmennä lomakkeelle haettava työtehtävä.

 

Aluejohtaja helsinki

Rakennustyö Salminen Oy:n kotipaikka on Kuopio. Palveluitamme ovat urakointi ja korjausrakentaminen, kunnossapito ja palvelurakentaminen sekä asuntorakentaminen ja kiinteistökehitys.

Toimipisteemme ovat Kuopiossa, Helsingissä, Oulussa, Tampereella ja Varkaudessa. Toiminta-alueemme kattaa koko Suomen. Työllistämme yli 150 rakennusalan ammattilaista ja koko maan liikevaihtomme on n. 65 milj.euroa. Etelä-Suomen alueen liikevaihto on 20 milj.euroa tällä hetkellä. Arvojamme ovat arvostava työilmapiiri, luotettavuus, rehellisyys, kannattavuus ja asiakkaan odotusten ylittäminen. Lue meistä lisää: www.rakennustyo.net

Toimintamme laajentuessa etsimme aluejohtajaa Helsinkiin. Aluejohtajana vastaat Etelä-Suomen toimipisteen johtamisesta budjetti- ja tulosvastuullisesti sekä hankit asiakkuuksia korjaus- ja uudisrakentamiseen sekä asuntotuotantoon. Toimit Helsingin toimipisteen 20 henkilön esimiehenä sekä vastaat ja raportoit Etelä-Suomen liiketoiminnasta suoraan toimitusjohtajalle.

Odotamme sinulta:

 • selkeitä näyttöjä tuloksekkaiden rakennushankkeiden läpiviennistä ja projektijohtamisesta
 • Etelä-Suomen alueen urakka- ja hankekentän tuntemusta
 • kykyä toimia muuttuvassa ympäristössä ja osaat johtaa organisaatiota sekä omaa tekemistäsi
 • rakennusalan tutkintoa (DI, RI tai RKM)
 • kokemusta esimiestehtävistä
 • myynti- ja asiakaspalveluhenkisyyttä
 • olet helposti lähestyttävä ja tulet hyvin toimeen työntekijöiden ja asiakkaiden sekä sidosryhmän edustajien kanssa

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, itsenäisen ja vastuullisen johtotehtävän kasvavassa organisaatiossa, jossa on nuorekas työilmapiiri ja tekemisen meininki. Saat esimiehen ja tiimin vahvan tuen työllesi ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Pääset johtamaan ja kehittämään Etelä-Suomen toimipisteen toimintaa asiakaskeskeisiin ratkaisuihin tulosvastuullisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Osmo Salminen, p. 040 060 6076/ osmo.salminen@rakennustyo.net arkisin klo 12-16

Kiinnostuitko? Kerro meille itsestäsi ja jätä vapaamuotoinen hakemus CV:n ja palkkatoiveen kanssa 23.11.2021 mennessä Calmen HR-palvelut Oy:lle osoitteella rekrytointi@calmen.fi

Haastattelemme potentiaalisia kandidaatteja koko rekrytointiprosessin ajan ja paikka täytetään, kun sopiva henkilö paikkaan löytyy, joten hae pian!


  Lomake työnhakijalle

  Täydennä lomake ja lähetä se meille työnhakuasi varten. Säilytämme hakemustasi kolmen (3) kuukauden ajan ja käsittelemme tietoja luottamuksellisesti.

  rekry[at]rakennustyo.net

  Ajokortti
  Oma auto

  Työnkuva

  Koulutustiedot

  Suoritetut kurssit / Erityispätevyydet

  Työkokemus

  Omin sanoin

  Liitetiedosto