Vahvista vaikuttavaa osaajiemme joukkoa

Jos sinua innostavat nuorekas työilmapiiri ja positiivinen tekemisen meininki, olemme työnantaja sinua varten. Etsimme koulutuksessaan rakennusalalle suuntautuneita, tiimityöskentelytaitoisia hyviä tyyppejä, jotka arvostavat omaa sekä työkavereidensa ammattitaitoa, yhteistyökykyä sekä monipuolista osaamista.

Työnantajana vahvuuksiamme ovat luotettavuus sekä suoraviivaisuus. Arvostamme monitaitoisuutta, aloitteellisuutta ja palveluasennetta. Tekijöillemme tarjoamme vahvan taustatuen ja edellytykset keskittyä työhön omaa ammattitaitoaan ja vahvuuksiaan hyödyntäen. Järjestämme tekijöillemme myös mahdollisuuden koulutukseen henkilökohtaisen osaamisen kehittämiseksi.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja hae meille töihin!

Työnhakusi käynnistyy täyttämällä tämän sivun lopusta löytyvä lomake tai lähettämällä hakemuksesi haettavaan tehtävään liittyvään sähköpostiosoitteeseen. Säilytämme hakemustasi kolmen (3) kuukauden ajan. Hakemuksesi tiedot käsitellään luottamuksellisesti vain hakupäätöksiin liittyvien henkilöiden kanssa.

Vapaa haku -toiminnon valitsemalla voit lähettää hakemuksesi toivomaasi työtehtävään, mikä koskee rakennusalaa. Täsmennä lomakkeelle haettava työtehtävä.

 

VASTAAVIA TYÖNJOHTAJIA SEKÄ TYÖNJOHTAJIA
HELSINKIIN JA KUOPIOON

Haemme vakituiseen työsuhteeseen vastaavia työnjohtajia ja työnjohtajia urakkakohteisiin, asuntotuotantoon sekä teollisuusrakentamiseen. Koulutustaustasi voi olla RI, RKM tai muu soveltuva tutkinto. Tehtäviin voit hakea, vaikka kokemusta ei olisi kertynyt vielä useita vuosia. Tärkeintä kuitenkin on, että olet motivoitunut tekijä ja omaat hyvän asenteen. Tarjoamme innostavan ja nuorekkaan työyhteisön, jossa osaaminen palkitaan.

Lisätietoja / lähetä hakemuksesi sähköpostitse 31.10.2021 mennessä:

Kuopio:

Urakointi, asuntotuotanto: Matti Luostarinen, 050 471 6459 / matti.luostarinen@rakennustyo.net

Teollisuusrakentaminen: Aatu Airaksinen, 040 630 3658 / aatu.airaksinen@rakennustyo.net

Helsinki:

Nina Miettinen, 050 375 3888 / nina.miettinen@rakennustyo.net


LASKENTAPÄÄLLIKKÖ SEKÄ LASKENTAINSINÖÖRI
HELSINKIIN JA KUOPIOON

Haemme vakituiseen työsuhteeseen tarjouslaskennan ammattilaisia. Kokemuksesi ja osaamisesi perusteella tehtävänimike voi olla laskentapäällikkö tai laskentainsinööri. Toivomme sinulta järjestelmällisyyttä ja yhteistyökykyä. Tarjoamme kattavan perehdytyksen sekä riittävän tuen tehtävien suorittamiseksi. Tarjoamme innostavan ja nuorekkaan työyhteisön, jossa osaaminen palkitaan.

Lisätietoja / lähetä hakemuksesi sähköpostitse 31.10.2021 mennessä:

Nina Miettinen, 050 375 3888 / nina.miettinen@rakennustyo.net


HANKINTA-ASIANTUNTIJA, KUOPIO

Haemme vakituiseen työsuhteeseen hankinta-asiantuntijaa. Tehtävään voit hakea, vaikka kokemusta ei olisi kertynyt vielä useita vuosia. Tarjoamme kattavan perehdytyksen sekä riittävän tuen tehtävien suorittamiseksi. Tarjoamme innostavan ja nuorekkaan työyhteisön, jossa osaaminen palkitaan.

Lisätietoja / lähetä hakemuksesi sähköpostitse 31.10.2021 mennessä:

Nina Miettinen, 050 375 3888 / nina.miettinen@rakennustyo.net


Assistant controller, KUOPIO

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Kuopion toimistoomme Assistant Controlleria osallistumaan monipuolisiin taloushallinnon tehtäviin. Päätehtäviäsi ovat osto- ja myyntilaskutuksen varmistaminen ja kehittäminen sekä raportointi, budjetointi ja ennusteprosessiin osallistuminen. Lisäksi osallistut sisäisen ja ulkoisen laskennan hankkeisiin sekä avustat muissa taloudenhallinnan tehtävissä. Tulet tekemään läheistä yhteistyötä talousjohtajan, kirjanpitäjän ja tuotanto-osastojen kanssa.

Tarjoamme kasvavan yrityksen innostavan ja nuorekkaan työyhteisön, jossa osaaminen palkitaan.

Toivomme, että sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto (KTM, tradenomi) tai olet opintojesi loppuvaiheessa. Aiempi työkokemus taloushallinnon tehtävistä on eduksi, mutta tarjoamme myös hienon mahdollisuuden tulevaisuuden kyvyille.

Lisätietoja / lähetä hakemuksesi sähköpostitse 31.10.2021 mennessä:

Pekka Salminen, 040 545 4968 / pekka.salminen@rakennustyo.net

  Lomake työnhakijalle

  Täydennä lomake ja lähetä se meille työnhakuasi varten. Säilytämme hakemustasi kolmen (3) kuukauden ajan ja käsittelemme tietoja luottamuksellisesti.

  rekry[at]rakennustyo.net

  Ajokortti
  Oma auto

  Työnkuva

  Koulutustiedot

  Suoritetut kurssit / Erityispätevyydet

  Työkokemus

  Omin sanoin

  Liitetiedosto