Vahvista vaikuttavaa osaajiemme joukkoa

Jos sinua innostavat nuorekas työilmapiiri ja positiivinen tekemisen meininki, olemme työnantaja sinua varten. Etsimme koulutuksessaan rakennusalalle suuntautuneita, tiimityöskentelytaitoisia hyviä tyyppejä, jotka arvostavat omaa sekä työkavereidensa ammattitaitoa, yhteistyökykyä sekä monipuolista osaamista.

Työnantajana vahvuuksiamme ovat luotettavuus sekä suoraviivaisuus. Arvostamme monitaitoisuutta,  aloitteellisuutta ja palveluasennetta. Tekijöillemme tarjoamme vahvan taustatuen ja edellytykset keskittyä työhön omaa ammattitaitoaan ja vahvuuksiaan hyödyntäen. Järjestämme tekijöillemme myös mahdollisuuden koulutukseen henkilökohtaisen osaamisen kehittämiseksi.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja hae meille töihin!

Työnhakusi käynnistyy täyttämällä tämän sivun lopusta löytyvä lomake. Säilytämme hakemustasi kolmen (3) kuukauden ajan. Hakemuksesi tiedot käsitellään luottamuksellisesti vain hakupäätöksiin liittyvien henkilöiden kanssa.

Vapaa haku -toiminnon valitsemalla voit lähettää hakemuksesi toivomaasi työtehtävään, mikä koskee rakennusalaa. Täsmennä lomakkeelle haettava työtehtävä.

 

vastaava työnjohtaja, työnjohtaja, Oulu

Haemme kasvavaan joukkoomme vastaavaa työnjohtajaa sekä työnjohtajaa. Vastaat työkohteiden onnistuneesta toteutuksesta. Ymmärrät taloudellisen sekä laadullisen ja työturvallisen tavan työssäsi.  Työt alkavat sopimuksen mukaan. 

Odotamme sinulta

  • Rakennusmestarin tai –insinöörin tutkintoa
  • Organisointikykyä, huolellisuutta ja kykyä työskennellä ihmislähtöisesti
  • Vastuullisuutta
  • Hyvää palveluasennetta 

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle nuorekkaan työilmapiirin, jossa on kova tekemisen meininki. Reilun työnantajan, jolta saat vahvan taustatuen työllesi sekä voit hyödyntää ammattitaitoasi ja vahvuuksiasi. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden koulutukseen ammattitaitosi kehittämiseksi. Arvostamme työkavereitamme ja heidän ammattitaitoaan, yhteistyökykyään ja monipuolista osaamistaan. 

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi maanantaina 16.3.2020 kello 15.00 mennessä osoitteeseen juuso.keinanen@rakennustyo.net ” Vastaava työnjohtaja” / ”Työnjohtaja”. 

Hakuaika päättyy maanantaina 16.3.2020 kello 15.00 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Juuso Keinänen, Aluepäällikkö Pohjois-Suomi, p. 050 576 2760, juuso.keinanen@rakennustyo.net 

Teemme tarpeisiin räätälöityjä liike-, toimi-, koulu- ja teollisuustiloja ja asuntoja, sekä annamme vanhoille kiinteistöille uuden elämän laadukkaalla korjausrakentamisella. Katsomme tulevaisuuteen niin menetelmien, materiaalien kuin ympäristön kautta. Vastuu tarkoittaa meille ekologisia ratkaisuja, mutta myös pitäviä aikatauluja ja lupaustemme lunastamista. Kasvamme kannattavasti ja liikevaihtomme oli vuonna 2019 yli 35 miljoonaa euroa ja työllistämme yli 100 rakennusalan ammattilaista.


Lomake työnhakijalle

Täydennä lomake ja lähetä se meille työnhakuasi varten. Säilytämme hakemustasi kolmen (3) kuukauden ajan ja käsittelemme tietoja luottamuksellisesti.

rekry[at]rakennustyo.net

Ajokortti
Oma auto

Työnkuva

Koulutustiedot

Suoritetut kurssit / Erityispätevyydet

Työkokemus

Omin sanoin

Liitetiedosto