Tilaa huomiselle

Rakennustyö Salminen Oy:n kotipaikka on Kuopio ja olemme merkittävä toimija Pohjois-Savossa korjausrakentamisen toimialalla. Kuopion lisäksi toimipisteemme sijaitsevat Varkaudessa, Helsingissä ja Oulussa. Palveluitamme ovat urakointi ja korjausrakentaminen, kunnossapito ja palvelurakentaminen sekä asuntorakentaminen ja kiinteistökehitys.

Toteutamme asiakkaiden tarpeisiin suunniteltuja liike-, toimi- ja teollisuustiloja sekä asuntoja. Katsomme tulevaisuuteen niin menetelmien, materiaalien kuin ympäristön kautta. Vastuu tarkoittaa meille ekologisia ratkaisuja, mutta myös pitäviä aikatauluja ja lupaustemme lunastamista.

Meille jokainen päivä on mahdollisuus tehdä tilaa huomiselle.

Urakointi ja korjausrakentaminen

Urakoinnissa toimialueenamme on koko Suomi. Toimipisteemme sijaitsevat Kuopiossa, Varkaudessa, Helsingissä ja Oulussa. Vahvuutemme on joustava, vastuullinen ja sopeutumiskykyinen työskentelytapamme. Rakennamme monipuolisesti erilaisia kohteita, asiakkaiden toiveita ja tarpeita kuunnellen. Toteutamme liike-, toimitila- ja teollisuushankkeita.

Meiltä löytyy vaadittavaa erikoisosaamista ja taitoa toteuttaa vaativiakin uudis- ja korjausrakentamisen hankkeita.

Referenssi

Makkoova pilivenpiirtäjä

Ulkonäkönsä vuoksi aiemmin Finnjetiksikin kutsuttu kiinteistö sijaitsee Kuopion torin laidalla. Se sai uudistuksen jälkeen nimekseen Vihtori.

Toteutimme kiinteistön laajan peruskorjauksen vuosien 2012-2015 aikana.

Kiinteistön parkkikannen 4000 m2 uusiminen toteutettiin vuoden 2012 aikana. 2013-2014 uusittiin kiinteistön ulkoseinärakenteet. Ja vuoden 2015 aikana toteutimme useita liiketilamuutoksia kiinteistön sisätiloissa.

Kauppakeskus Vihtori

Referenssi

Kaislastenlahden koulu

Toteutamme KVR-urakkana Kuopion ensimmäisen hirsirakenteisen koulun ja päiväkodin Kaislastenlahteen.

Rakentaminen alkaa heinäkuussa 2019. Koulu rakennetaan nykyisen Kaislastenlahden koulun tontille, josta puretaan vanha koulu ja päiväkoti pois. Koulu valmistuu joulukuussa 2020.

Katso video


Kunnossapito ja palvelurakentaminen

Kunnossapito ja palvelurakentamisen liiketoimintamme keskittyy tällä hetkellä Pohjois-Savoon. Tarjoamme vuosi- ja puitesopimuskumppaneillemme tehokkaita ja joustavia rakentamispalveluita. Asiakkaitamme ovat muun muassa Osuuskauppa PeeÄssä ja Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri Kuopiossa, Yara Suomi Oy Siilinjärvellä ja Sumitomo SHI FW Energia Oy ja Stora Enson tehtaat Varkaudessa.

Referenssi

Yara Suomi oy

Toimimme Yara Suomi Oy:n Siilinjärven tehtaiden ja kaivoksen rakennusten kunnossapidon sopimuskumppanina.

Vastaamme tehtaiden ja kaivoksen rakennusten kunnossapidosta ja rakennusteknisistä korjaustöistä.

Olemme pystyneet vastaamaan Yaran tehtaiden ja kaivoksen erittäin korkeisiin työturvallisuusvaatimuksiin ja yhteistyössä asiakkaan kanssa kehittämään turvallisuutta haastavassa ympäristössä.

Yara Siilinjärvi

Referenssi

Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri

Toimimme yhtenä puitesopimuskumppanina Kuopion yliopistollisen sairaalan rakennusten kunnossapidossa ja muutostöissä.

Palveluasenteemme ja tilaajan tarpeiden ymmärtäminen on erityisen tärkeää sairaalaympäristössä, joka on jatkuvasti muuttuva ja kehittyvä.

Hallitsemme myös tiukat puhtaus- ja työturvallisuusvaatimukset, mitä toimiminen sairaala-alueella edellyttää.


Asuntorakentaminen ja kiinteistökehitys

Asuntorakentajana panostamme kestävään laatuun, huolettomaan asumiseen sekä yhteisölliseen ja alueelliseen kehitykseen. Asuntotuotantomme ja kiinteistökehityksemme käsittävät sekä uudis- että korjausrakentamisen. Olemme antaneet useille kiinteistöille uuden, paremman elämän ja käyttötarkoituksen.

Etsimme uusia tontteja rivi- tai kerrostalorakentamiselle. Ota yhteyttä ja tarjoa meille hyvällä sijainnilla olevia tontteja, jolloin mahdollistamme uusien kotien rakentamisen. Vanhakin kiinteistö voi saada uuden elämän vaikka kaavamuutoksen kautta eri käyttötarkoituksiin.

Referenssi

As Oy Kuopion vahtivuori ja AS Oy Minna canthin katu 11

As Oy Minna Canthin katu 11 peruskorjaushanke sisälsi LVIS-peruskorjauksen, talon korottamisen yhdellä kerroksella, hissien rakentamisen sekä toimistokerroksen muuttamisen asunnoiksi.

Samalle tontille omana taloyhtiönä rakennettiin myös As Oy Kuopion Vahtivuori, joka käsittää uudisasuinkerrostalon ja pysäköintihallin.

Lue lisää hankkeesta


Kuopion toimistomme muuttaa

Maakuntatalo, Metsäkeskus – rakkaalla lapsella on monta nimeä ja kohde tullaan muuttamaan Asunto Oy Kuopion Maakuntataloksi ja julkisivun pääsisäänkäynti saa …

Ennakkomarkkinoinnissa Kuopion Kapteeni

ASUNTO OY KUOPION KAPTEENI Kapteenin kodit ovat nyt varattavissa ja voit hyödyntää seuraavan edun, kun toimit nopeasti: Joustava maksuehto: Kun …

Maljalahden Marinan rakentaminen käynnissä

Asunto Oy Kuopion Maljalahden Marina on FinCap Kiinteistökehitys Oy:n RS-kohteena rakennuttama kokonaisuus, joka rakentuu kolmessa eri vaiheessa. Ensimmäisessä vaiheessa rakennetaan …

Kuopion Läntisen maaseutualueen uusi koulu

Kuopion Kaislastenlahteen rakennetaan uusi alakoulu ja päiväkoti. Koulun rakentaa Rakennustyö Salminen KVR-urakalla. Rakentaminen alkaa heinäkuussa 2019 ja koulu valmistuu joulukuussa …

Hydroline laajentaa Siilinjärven tehdastaan

Rakennustyö Salminen Oy toteuttaa KVR-urakkana 2000 m2 laajennuksen Hydroline Oy:n Siilinjärven tehtaaseen. Laajennusosan työt käynnistyivät toukokuussa ja valmiit tilat luovutetaan …