Tilaa huomiselle

Rakennustyö Salminen Oy:n kotipaikka on Kuopio ja olemme merkittävä toimija Pohjois-Savossa korjausrakentamisen toimialalla. Kuopion lisäksi toimipisteemme sijaitsevat Varkaudessa, Helsingissä, Oulussa ja Tampereella. Palveluitamme ovat urakointi ja korjausrakentaminen, kunnossapito ja palvelurakentaminen sekä asuntorakentaminen ja kiinteistökehitys.

Toteutamme asiakkaiden tarpeisiin suunniteltuja liike-, toimi- ja teollisuustiloja sekä asuntoja. Katsomme tulevaisuuteen niin menetelmien, materiaalien kuin ympäristön kautta. Vastuu tarkoittaa meille ekologisia ratkaisuja, mutta myös pitäviä aikatauluja ja lupaustemme lunastamista.

Meille jokainen päivä on mahdollisuus tehdä tilaa huomiselle.

Urakointi ja korjausrakentaminen

Urakoinnissa toimialueenamme on koko Suomi. Toimipisteemme sijaitsevat Kuopiossa, Varkaudessa, Helsingissä, Oulussa ja Tampereella. Vahvuutemme on joustava, vastuullinen ja sopeutumiskykyinen työskentelytapamme. Rakennamme monipuolisesti erilaisia kohteita, asiakkaiden toiveita ja tarpeita kuunnellen. Toteutamme liike-, toimitila- ja teollisuushankkeita.

Meiltä löytyy vaadittavaa erikoisosaamista ja taitoa toteuttaa vaativiakin uudis- ja korjausrakentamisen hankkeita.

Referenssi

Makkoova pilivenpiirtäjä

Ulkonäkönsä vuoksi aiemmin Finnjetiksikin kutsuttu kiinteistö sijaitsee Kuopion torin laidalla. Se sai uudistuksen jälkeen nimekseen Vihtori.

Toteutimme kiinteistön laajan peruskorjauksen vuosien 2012-2015 aikana.

Kiinteistön parkkikannen 4000 m2 uusiminen toteutettiin vuoden 2012 aikana. 2013-2014 uusittiin kiinteistön ulkoseinärakenteet. Ja vuoden 2015 aikana toteutimme useita liiketilamuutoksia kiinteistön sisätiloissa.

Kauppakeskus Vihtori

Referenssi

Von Wrightin koulu

Toteutimme KVR-urakkana Kuopion ensimmäisen hirsirakenteisen koulun ja päiväkodin Kaislastenlahteen.

Rakentaminen alkoi heinäkuussa 2019. Koulu rakennettiin entisen Kaislastenlahden koulun tontille, josta purettiin vanha koulu ja päiväkoti pois. Uusi koulu valmistui edellä aikataulusta, marraskuussa 2020. Oppilaat aloittavat koulun käynnin uudessa koulussa 7.1.2021.

Von Wrightin koulu on poikkeuksellisen vähähiilinen koulu. Rakennuksen hirsirunko, maalämpö ja aurinkosähkö pienentävät hiilijalanjälkeä 44 prosenttia verrattuna betonirakenteiseen, kaukolämpöä tävään rakennukseen, jossa ei olisi omaa aurinkosähkön tuotantoa.

Katso video


Kunnossapito ja palvelurakentaminen

Kunnossapito ja palvelurakentamisen liiketoimintamme keskittyy tällä hetkellä Pohjois-Savoon. Tarjoamme vuosi- ja puitesopimuskumppaneillemme tehokkaita ja joustavia rakentamispalveluita. Asiakkaitamme ovat muun muassa Osuuskauppa PeeÄssä ja Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri Kuopiossa, Yara Suomi Oy Siilinjärvellä ja Sumitomo SHI FW Energia Oy ja Stora Enson tehtaat Varkaudessa.

Referenssi

Yara Suomi oy

Toimimme Yara Suomi Oy:n Siilinjärven tehtaiden ja kaivoksen rakennusten kunnossapidon sopimuskumppanina.

Vastaamme tehtaiden ja kaivoksen rakennusten kunnossapidosta ja rakennusteknisistä korjaustöistä.

Olemme pystyneet vastaamaan Yaran tehtaiden ja kaivoksen erittäin korkeisiin työturvallisuusvaatimuksiin ja yhteistyössä asiakkaan kanssa kehittämään turvallisuutta haastavassa ympäristössä.

Yara Siilinjärvi

Referenssi

Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri

Toimimme yhtenä puitesopimuskumppanina Kuopion yliopistollisen sairaalan rakennusten kunnossapidossa ja muutostöissä.

Palveluasenteemme ja tilaajan tarpeiden ymmärtäminen on erityisen tärkeää sairaalaympäristössä, joka on jatkuvasti muuttuva ja kehittyvä.

Hallitsemme myös tiukat puhtaus- ja työturvallisuusvaatimukset, mitä toimiminen sairaala-alueella edellyttää.


Asuntorakentaminen ja kiinteistökehitys

Asuntorakentajana panostamme kestävään laatuun, huolettomaan asumiseen sekä yhteisölliseen ja alueelliseen kehitykseen. Asuntotuotantomme ja kiinteistökehityksemme käsittävät sekä uudis- että korjausrakentamisen. Olemme antaneet useille kiinteistöille uuden, paremman elämän ja käyttötarkoituksen.

Etsimme uusia tontteja rivi- tai kerrostalorakentamiselle. Ota yhteyttä ja tarjoa meille hyvällä sijainnilla olevia tontteja, jolloin mahdollistamme uusien kotien rakentamisen. Vanhakin kiinteistö voi saada uuden elämän vaikka kaavamuutoksen kautta eri käyttötarkoituksiin.

Referenssi

As Oy Kuopion vahtivuori ja AS Oy Minna canthin katu 11

As Oy Minna Canthin katu 11 peruskorjaushanke sisälsi LVIS-peruskorjauksen, talon korottamisen yhdellä kerroksella, hissien rakentamisen sekä toimistokerroksen muuttamisen asunnoiksi.

Samalle tontille omana taloyhtiönä rakennettiin myös As Oy Kuopion Vahtivuori, joka käsittää uudisasuinkerrostalon ja pysäköintihallin.

Lue lisää hankkeesta


Ouluun uusi K-market ja Espooseen uusi K-supermarket

Rakennamme uuden K-supermarketin Espoon Kalkkipellontielle ja uuden K-marketin Oulun Pateniemenrantaan. Kalkkipellontien K-supermarket tulee olemaan pinta-alaltaan miltei 2000 neliötä. Pateniemenrannan K-marketin …

Kuopion Prisman toinen vaihe käynnissä

Uudistuksen toisessa vaiheessa etuosaa laajennetaan ja kesällä uusiin tiloihin siirtyvät Alko, Niiralan Apteekki, S-pankki, Lähi-Tapiola Savo sekä suutari. Tilat luovutetaan …

Kuopion Prisman uudistuksen ensimmäinen vaihe käynnissä

Kuopion Prisman uudistuksen ensimmäinen vaihe on lähtenyt talvisessa säässä vauhdikkaasti käyntiin. Ensimmäisessä vaiheessa uudistuu tavaran vastaanottoalue, johon rakentuu kokonaan uusi …

Ouluun uusi Motonet -tavaratalo

Rakennamme Oulun ritaharjuun uutta Motonet -tavarataloa. Myymälä tulee olemaan 5500 neliön kokoinen ja sen on määrä valmistua keväällä 2021. Toimimme …

McDonald’s investoi uusiin ravintoloihin

Vallitsevasta tilanteesta huolimatta McDonald’s on investoinut uusiin ravintoloihin. Rakennustyö Salminen toimi kolmen uuden ravintolan rakennusprojekteissa pääurakoitsijana. Kesällä avautuivat uudet ravintolat …