Asunto

AP 16 Avopaikka 12.5m² Piha krs.
mh. 3 300,00 € vh. 3 300,00 €

LAADUKAS MUUTTOVALMIS KOTI PARISKUNNILLE JA ITSENÄISESTI ASUVILLE

Vain kaksi kolmiota jäljellä, joista molemmat vaihtoehdot 62,0 m2 ja 68,5 m2 on sisustettu malliksi. Tervetuloa rakentajan pitämään vuoden viimeiseen yleisesittelyyn. Henkilökohtaiset näytöt sovittavissa puh. 040 825 1792.

Tee asuntokauppa joulukuussa 2019, niin tarjoamme kaupan päälle sisustusarkkitehdin konsultaatiokäynnin uuden kodin sisustamiseksi (arvo 490 €).

Laadukas hissillinen kerrostalo, oma tontti, tyytyväisiä asukkaita. Sijainti on rauhallinen, rautatieasemakaan ei häiritse ja kaikki palvelut ovat kävelymatkan päässä. Yhtiössä on 24 uutta kotia kaksioista kolmioihin, joita pääsääntöisesti on ostettu omaan käyttöön. Kaikissa kodeissa on vesikiertoinen lattialämmitys, jolloin patterit eivät rajoita sisustusratkaisuja. Kodeissa on huoneistokohtainen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla sekä omat vesimittarit. Lasitetut parvekkeet tuovat oman käyttötunnelman keväästä syksyyn. Materiaalivalinnat ja varustelu takaavat laadukkaan ja toimivan kodin. Turvaa asumiseen tuovat ovipuhelin ja sähköverkkoon kytketty palovaroitin. Yhteisöllisyyttä tukee asukkaiden käytössä oleva kerhohuone, missä pidetään yhtiökokouksia, kehonhuoltojumppia, askarteluun liittyviä tapahtumia. Osallistumispakkoa ei toki ole. Energialuokka C.

Asemavahdin autopaikat myydään erillisosakkeina vaihtoehtoina:
Autokatospaikka vh. 6.800 € (1 kpl), avopaikka vh. 3.300 € (2 kpl).

Kohteen rakentaja: Rakennustyö Salminen Oy, kuopiolainen luotettava perheyritys.

Lataa kohde-esite

Maksut

Asuntojen hoitovastike 3,10 €/m2/kk, sisältää kiinteän DNA Taloyhtiölaajakaistan (10M).

Asuntojen pääomavastike 1.7.2019 alkaen 1,569 €/m2/kk, sisältäen pelkät korot. Arvioitu pääomavastike alkaen 1.7.2020 sisältäen korot ja lyhennyksen 8,40 €/m2/kk.

Avopaikan hoitovastike 1,24 €/m2/kk, autokatospaikan hoitovastike 1,55 €/m2/kk (sis. lämmityspistokkeen käytön). Autotallin hoitovastike 1,55 €/m2/kk.


Sijainti

PALVELEN ASUNTOASIOISSA

Eija Tuppurainen, RKM, LKV
puh. 040 825 1792
Email: eija.tuppurainen[at]rakennustyo.net

Asiakkaat ovat aina olleet lähellä sydäntäni.
Teen työtäni rehellisyyteen ja luottamukseen perustuen. Palvelen asiakkaitamme kaikissa vaiheissa asuntokaupasta materiaalivalintojen kautta aina kodin luovutukseen asti. Valmistuessani rakennusmestariksi, työurani ohjautui luonnostaan asuntokohteiden pariin ja asiakaspalvelutehtäviin rakennusliikkeissä. Työn ohessa suoritin LKV-tutkinnon. Asiakkaiden kiitokset ja positiiviset asiakaspalautteet ovat hienointa työssäni. Kaikki asiakkaamme ovat yhtä tärkeitä ja perustan työni henkilökohtaiseen palveluun. Tervetuloa asiakkaaksemme.

JÄTÄ MEILLE YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian. Voit myös laittaa sähköpostia suoraan Eijalle osoitteeseen:

eija.tuppurainen[at]asunnotsalminen.fi