Esittely: 16.12.2019 12:00 – 13:00

Asunto

C 15 2h+kt+s 57.5m² 2 krs.
mh. 108 750,00 € vh. 287 000,00 €

Kuopion Vahtivuori tarjoaa sinulle elämäsi parhaat vuodet keskellä keskustan palvelutarjontaa, elämyksiä ja harrastusmahdollisuuksia.

Kohteessa sisustetut malliasunnot: kaksiot C5 ja C 8 sekä neliö C 11.
Vahtivuoressa tarjolla vain 5 kaksiota ja isompi 4h+kt+s -koti.

Henkilökohtaiset näytöt onnistuvat sopimuksen mukaan, jolloin on hyvin aikaa tutustua kohteeseen: Soitto Eijalle, puh. 040 825 1792.

Vahtivuori on idyllinen yhtiö omalla tontilla rauhallisten kävelykatujen kulmassa Kuopion keskustassa sisäpihamiljöössä. Piha-alueen toiminnot ovat yhteisiä naapuriyhtiön As Oy Minna Canthin katu 11 kanssa. Satama ja Kallaveden laineet, tori ja sitä ympäröivät palvelut sekä Väinölänniemen ulkoilualue ovat kaikki kävelymatkan päässä.

Vahtivuori hallinnoi omaa tonttia 13/27-osuudella. 2-3 -kerroksisessa hissitalossa on 19 laadukasta ja erikokoista asuntoa yksiöistä neliöön. Kaikissa huoneistoissa on vesikiertoinen lattialämmitys, koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmöntalteenotolla sekä huoneistokohtaiset vesimittarit. Yksiöissä on ranskalainen parveke ja kaikissa muissa asunnoissa on lasitettu parveke. Kotien pintamateriaalit on valittu sisustusarkkitehdin näkemystä käyttäen ja ne näet parhaiten paikan päällä.

Erikseen myytävät autohallipaikka -osakkeet sijaitsevat kellarikerroksen puolilämpimässä osassa, mihin on hissiyhteys. Kellarikerroksen lämpimässä osassa sijaitsevat kuivaushuone, ulkovälinevarasto, tekniset tilat sekä väestönsuoja, jossa on huoneistokohtaiset irtainvarastot. Energialuokka C.

Autohallipaikka vh. 25.200 €.

Rakentaja: Rakennustyö Salminen Oy, kuopiolainen luotettava perheyritys.

Lataa kohde-esite

Materiaalit & Varusteet

Kodin materiaalivalinnat on tehty sisustusarkkitehdin valitsemista kokonaisuuksista, jolloin koti on tyylikäs kokonaisuus. Asuintiloissa tammilautaparketti Karelia Tammi Vanilla Matt. Keittiötilan kalusteovet rustiikkinen korkeapainelaminaatti, laminaattityötasot, kalustevälitilassa laatoitus. Eteisen kalusteet kalustepiirrosten mukaan liukuovilla. Makuuhuoneen yhteydessä olevan vaatehuoneen kalusteet kalusterungoilla. Kodinkoneet valkoisina: jääpakastinkaappi, kalusteeseen asennettava erillisuuni, tasoon upotettava induktiokeittotaso, integroitu astianpesukone ja mikroaaltouuni. Kylpyhuone laatoitettu, saunan sisustus leppäpaneelia. Lasitettu parveke. Kerrostalon runko: betoni/puu, tiiliverhous ja osittain lämpörappaus, päätyulkoseinissä valkoiset hienopestyt betonielementit. Vesikatto: tasakatto, kumibitumikermi. LVI-järjestelmät: vesikiertoinen lattialämmitys (kaukolämpö), huoneistokohtainen koneellinen lämmöntalteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihto, oma kylmä ja lämmin vesimittari.


Maksut

Hoitovastike on 3,70 €/m2/kk.
Kaapeli-TV -vastike on 3,47 €/asunto/kk.
Laajakaistavastike on 5,00 €/asunto/kk (sisältää kiinteän DNA Taloyhtiölaajakaistan, perusnopeus 10M ja Valokuitu Plus tuotteistuksen).
Kylmä ja lämmin vesi laskutetaan kulutuksen mukaan n. 3 kertaa/vuosi.

Pääomavastike kohteen valmistumisesta lukien 31.12.2020 asti 1,81 €/m2/kk (sisältää koron), pääomavastike 1.1.2021 alkaen 13,53 €/m2/kk (sisältää koron ja lyhennyksen). Laina-aika n. 25 vuotta sis. rakentamisen ajan.


Sijainti

PALVELEN ASUNTOASIOISSA

Eija Tuppurainen, RKM, LKV
puh. 040 825 1792
Email: eija.tuppurainen[at]rakennustyo.net

Asiakkaat ovat aina olleet lähellä sydäntäni.
Teen työtäni rehellisyyteen ja luottamukseen perustuen. Palvelen asiakkaitamme kaikissa vaiheissa asuntokaupasta materiaalivalintojen kautta aina kodin luovutukseen asti. Valmistuessani rakennusmestariksi, työurani ohjautui luonnostaan asuntokohteiden pariin ja asiakaspalvelutehtäviin rakennusliikkeissä. Työn ohessa suoritin LKV-tutkinnon. Asiakkaiden kiitokset ja positiiviset asiakaspalautteet ovat hienointa työssäni. Kaikki asiakkaamme ovat yhtä tärkeitä ja perustan työni henkilökohtaiseen palveluun. Tervetuloa asiakkaaksemme.

JÄTÄ MEILLE YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian. Voit myös laittaa sähköpostia suoraan Eijalle osoitteeseen:

eija.tuppurainen[at]asunnotsalminen.fi